Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul: "Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cristi Iacob, juratul de la Te cunosc de undeva, trăiește de ani buni o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela, cea care i-a devenit soție în vara anului 2009. Sunt de peste 12 ani împreună și flacăra iubirii pare mai intensă ca oricând. Actorul ne-a spus cum și-a cunoscut partenera și nu a ezitat să ne vorbească nici despre cadrul idilic în care a avut loc nunta lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Și povestea ta de dragoste cu Gabriela este una de film. V-ați cunoscut la repetițiile piesei „Dragostea durează trei ani, dar uite că, în cazul vostru, nu s-a confirmat… A fost dragoste la prima vedere?

Greșit: ne-am cunoscut la repetițiile spectacolului „Îmblânzirea scorpiei, de la Constanța. Apoi, la „Dragostea durează trei ani. Ca să dureze, trebuie mai întâi „îmblânzită scorpia. Nu ea, eu! Iar chestiunea cu durata e în jurisdicția lui Dumnezeu. Și a faptului că faci un legământ unul către celălalt. Un legământ e un legământ.

Cristi-Iacob-soție-1Cristi-Iacob-soție-1

Așa cum omul care îl face este om, deci o ființă cu responsabilitatea cuvântului dat. Căsnicia e o cruce, nu e o vacanță. E o taină. Ce bine. O dragoste la prima vedere se poate transforma într-o dragoste la o veșnică vedere.

Citește și: Cristi Iacob a ajuns la nunta lui pe un cal alb

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară:„Știam de la început că nu va fi ușor'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman a avut gânduri de sinucidere din cauza atacurilor de panică:„Dacă nu vii acum, mă arunc pe geam'

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days':„Am rude în România'/ Interviu EXCLUSIV

Cristi Iacob: „Cererea în căsătorie nu prea a existat'

Tocmai am găsit pe site-ul VIVA! o poză de la nunta voastră, din 2009. Tu și Gabriela, într-o rochie superbă de mireasă, împreună pe un cal alb, într-un cadru de vis. Deci chiar ai fost Prince Charming! Dacă nunta a fost așa sunt curioasă cum s-a petrecut cererea în căsătorie…

Ne-a îmbrăcat Doina Levintza, cu care am privilegiul să fiu prieten din studenție. Cadrul idilic este la Galeșu de Argeș, în curtea lui Florin Maior și a Mariei Maior, doi ceramiști. Florin a fost coleg cu tata, Maria e minunata și gingașa lui soție. Calul era iapă și o chema Steluța, iar cererea în căsătorie nu prea a existat. A fost așaaa… firesc…

Cristi Iacob: „Dragostea se face, nu se zice'

Care sunt calitățile pe care tu le-ai căutat întotdeauna la o femeie? De fapt, voiam să mi-o descrii pe Gabriela! Ce înseamnă ea pentru tine?

Dragostea se face, nu se zice. Niciodată n-am fost misogin, mai degrabă misandrinist. Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit. Să fie clar: nu e perfect, dar nu pot pretinde perfecțiunea de vreme ce eu nu o dețin.

Nu există o listă infailibilă de calități care să facă o relație să fie „beton. Iubirea e o cetate care se dăruiește oricui, dar care nu poate fi păstrată decât cu multe renunțări. Prima renunțare ar fi la prostie. A ta, frate bărbate, nu a doamnei! Cea mai frumoasă calitate a Gabrielei e că mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e și ea valabilă. Practic, suntem doi tâmpiți care se iubesc și se acceptă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton