Cum și-a cunoscut Celia soțul și cum a fost cerută în căsătorie: „Pentru el, era prima dată în viață când...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Celia și soțul ei s-au mutat din Australia în România, iar artista ne-a vorbit despre modul în care Ardeli s-a adaptat în țară și ce planuri și-au făcut până acum. De asemenea, ne-a vorbit despre cum a început relația cu tatăl copiilor ei, modul inedit în care a fost cerută în căsătorie și ce relație are cu soacra.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Locuiți acum în România. Regreți decizia de a vă muta acasă? Te mai bate uneori gândul că poate era mai bine să rămâneți în Australia? Crezi că ar fi fost mai bună viața voastră acolo?

Nu stiu ce să zic, eu îi am pe ai mei aici… nu îmi dau seama exact. Clar este că, oricând, avem și acolo un „acasă. Decizia poate fi luată oricând, vom vedea ce ne rezervă viitorul.

93860342_3091547157576606_8068931273466314752_n-193860342_3091547157576606_8068931273466314752_n-1

Cum s-a adaptat soțul Celiei în România

Ardeli s-a adaptat în România? Sau mai sunt momente când îți spune că mai bine rămâneați în Australia?

S-a adaptat! Pentru el a devenit acasă acolo unde suntem noi, însă simt că nu îi este chiar ușor! Îi lipsesc familia (mama, sora, nepoții) și toate oportunitățile și frumusețile pe care le oferă Australia. Aici s-a axat mult pe muncă și stiu că uneori îi este greu. Dar vom vedea în viitor care vor fi deciziile, deocamdată suntem aici, poate la anul vom fi acolo. Vom vedea unde ne duce viața! Acolo mi-ar fi și mie foarte greu fără ai mei, fără mama, sora, nepoțica pe care le iubesc enorm, însă îmi voi urma soțul, dacă va fi nevoie în viitor.

Citește și: Celia a fost la un pas de divorț:„Era să ne pierdem unul pe celălalt. Din orgolii, din epuizare, ambii exageram'/ EXCLUSIV

Citește și: Celia, primele imagini cu fetița ei, Sara Maria:„Am trecut mai multe etape care mi-au pus oarecum sarcina în pericol…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Andreea Berecleanu despre războiul din Ucraina și cum s-a implicat pentru a-i ajuta pe refugiați:„Traumele, dezrădăcinarea, violența…'/ EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Andreea Marin îi interzice fiicei sale operațiile estetice:”Nu susțin mamele care…”

Cum și-a cunoscut Celia soțul și cum a fost cerută în căsătorie

Că tot vorbim despre soțul tău… Cum v-ați cunoscut și cum îți amintești începuturile relației voastre?

Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni și iată că „plec pentru iubire până la capătul lumii s-a adeverit pentru noi. (râde)

Cum a fost momentul în care te-a cerut în căsătorie?

Este una dintre cele mai frumoase amintiri. Pentru el, era prima dată în viață când a văzut cum ninge, zăpada se așezase peste noapte și peisajul era de basm… Eram amândoi la o cabană minunată, la munte. Iesiserăm dimineața să ne bucurăm de zăpadă, ningea ca în povești. Am hotărât să facem un concurs – „cine face cea mai frumoasă inimă din zăpadă. A lui era, clar, mai specială decât a mea, ascundea în ea inelul cu care urma să mă ceară în căsătorie.

Cum se înțelege Celia cu socrii

Cu socrii cum te înțelegi?

Tata-socru a fost un om minunat, însă dintre ei a mai rămas doar mama-soacră, care este mai mult decât aș fi putut cere. O perioadă am locuit împreună și nu a existat niciun moment de tensiune, ci doar amintiri frumoase, ba chiar îmi lua apărarea ori de câte ori se putea. (zâmbește) M-a protejat și a încercat să mă facă să mă simt liniștită și fericită, să nu mă simt deloc străină.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton