Cum și-a ales WRS, reprezentantul României la Eurovision, numele de scenă: „Am auzit toate variantele posibile și imposibile, dar el se pronunță simplu”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Artistul care ne va reprezenta la Eurovision 2022 are de-a face cu lumea scenei de mic, de pe vremea când dansa alături de părinții săi, iar drumul lui profesional a însemnat emisiuni precum „Vocea României și colaborări cu artiști precum Smiley. WRS ne-a spus cum și-a ales numele de scenă și cât de mult muncește încă de când a aflat vestea ce bună, care îl propulsează pe noi culmi în carieră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bună, WRS! Felicitări pentru faptul că ai câștigat selecția națională Eurovision! Ce faci, cum te găsim acum? În toiul pregătirilor bănuiesc, nu?

Salutare! Mulțumesc! Da, da, mă găsiți în toiul pregătirilor pentru ce urmează să fie show-ul din Italia. Să fiu sincer, am petrecut abia după două săptămâni de la finală. Am intrat la foc automat din seara respectivă, asta însemnând studio, dansuri, apariții în presă și foarte puțin somn. Dar așa trebuia să fie, nu? Pentru asta am muncit alături de echipă și mă bucur în fiecare zi de ce mi se întâmplă.

wrs-1wrs-1

Numele real al reprezentantului României la Eurovision

Aș vrea să te invit să te prezinți… Așadar, care este numele tău real, cine ești, de unde vii, câți ani ani, ce ar trebui să știm despre tine, înainte să începem acest dialog?

Sigur! Mă numesc Andrei Ursu, ghiciți voi de unde vine numele meu de scenă! Sunt de loc din Buzău, născut prin 93 (29 de ani), din doi părinți dansatori care m-au inspirat și pe mine să mă apuc dans.

Citește și: Ce părere are Luminița Anghel despre WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022:”E ca o bucată de puzzle”

Citește și: Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022.A dansat cu Antonia și Ruby

Citește și: Romică Țociu, adevărul despre relația din prezent cu Cornel Palade:”Nu am mai fost văzuți împreună pentru că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Iulia Pârlea să prezinte Vremea la PRO TV:„Nu a fost atât de simplu pe cât mă așteptam'. Ce spune despre Busu/ EXCLUSIV

WRS: „Am început să cânt în corul bisericii de mic copil'

Și cum ai început să cânți, mai bine spus? Era ceva ce îți doreai de mult sau ți-a spus cineva că trebuie să încerci?

Eu mereu am cântat, adică am început să cânt în corul bisericii de mic copil. Am știut de mic că este un talent al meu, dar nu am văzut asta ca pe ceva de viitor. Mereu m-am considerat ARTIST, dar asta putea însemna la fel de bine și dansator, pictor sau altceva. Țin minte că unul dintre cele mai clare momente în care am zis „OK, de azi mă apuc a fost când eram în sezonul al doilea de „Vocea României și în pauzele dintre momente mă duceam la colegii care cântau în backing, în band, și îi rugam să îmi arate ce fac acolo, cum cântă, unde intră etc. Ei, și în sezonul acela am stat mai mult cu bandul decât cu echipa din balet și am învățat, cum s-ar zice, bazele teoriei muzicale, haha! Și de-atunci am pornit pe drumul acesta.

Cum și-a ales WRS numele de scenă

Cum ți-ai ales numele de scenă?

Cum spuneam, mă numesc Andrei Ursu și cumva încă de când eram la școală aveam o colegă care mă striga Urs și a cam rămas. Legat de spelling, îmi aduc aminte ca eram la un shooting acum mult timp și parte din shooting era o mașină care avea ca număr de înmatriculare WRS. Și mi s-a părut mie foarte cool, așa că here I am. În schimb, nu mă așteptam să am atât de multe probleme cu pronunția lui. Am auzit toate variantele posibile și imposibile, dar el se pronunță simplu – „urs.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton