Cum se simte Gabriela Prisăcariu, însărcinată în al doilea trimestru: "Am dureri de spate, mă masează Dani"

 Cica Cristina
.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni curând părinți și sunt în culmea fericirii! Viitoarea mamă a răspuns întrebărilor fanilor și așa s-au aflat mai multe detalii despre sarcină, dar și despre cum o ajută prezentatorul de la Neața să treacă mai ușor peste disconfort.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu a organizat o sesiune de întrebări-răspunsuri pe Instagram, pentru a răspunde la întrebările fanilor. Așa s-au aflat mai multe detalii despre evoluția sarcinii soției lui Dani Oțil.

Gabriela-OtilGabriela-Otil

Când naște Gabriela Prisăcariu

Întrebată pe ce dată va naște, Gabriela Prisăcariu a precizat că are aproape 28 de săptămâni de sarcină și urmează să nască în toamnă, la începutul lunii septembrie.

Frumoasa parteneră a lui Dani Oțil nu a precizat dacă va naște natural sau prin cezariană. „Încă nu am decis, vedem ce vrea și bebelușul', a transmis Gabriela Prisăcariu Oțil.

Gabriela Prisăcariu: „Durerile de spate îmi dau bătăi de cap'

De asemenea, Gabriela a mai fost întrebată dacă doarme bine noaptea. A spus că nu se confruntă momentan cu astfel de probleme, însă a precizat că are dureri de spate, iar pentru a le suporta mai bine are parte de tratament special din partea prezentatorului de la Neața.

„Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap, în rest sunt ok. Stau în pat liniștită și mă masează Dani”, a spus Gabriela.

Citește și: Când vor face Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil botezul copilului.Răzvan Simion i-a dat de gol!

Citește și: De ce au lipsit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de la nunta nașilor lor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite.Este dedicat lui Speak și lui Chef Scărlătescu

Citește și: Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului:„Mi-am promis că niciodată…'/ EXCLUSIV

Cât s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu în sarcină

O altă curiozitate a fanilor a avut legătură cu greutatea ei și kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Cu toate că a spus că s-a îngrășat 10 kilograme în sarcină până acum, acestea nu se cunosc deloc, avnd în vedere că are o înălțimea ei, de 1,8 metri.

„Înainte de sarcină aveam 60 kg, acum am 70. Nu am exagerat niciodată cu mâncarea, iar înainte de sarcină am făcut sport”, a lămurit Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu: „Era în plan să ne căsătorim'

„V-ați căsătorit pentru că ai rămas însărcinată sau era în plan?„, a fost întrebarea altui fan, iar răspunsul Gabrielei. „Din moment ce am primit inelul cu mult înainte de a rămâne gravidă, clar era în plan să ne căsătorim”, a spus soția lui Dani Oțil.

Până acum, celebrul cuplu nu s-au gândit la un nume pentru bebeluș: „Sper să ne vină inspirația cât mai repede', a spus Gabriela Prisăcariu. De asemenea, ea a admis că ca cei doi vor avea nevoie de ajutor pentru micuțul care va veni pe lume.

Gabriela Prisăcariu: „Bebe este activ'

Chestionată cât de des mișcă bebele, Gabriela a spus că micuțul „este activ și îl simt tot mai bine'.

Au mai existat curiozități dacă cei doi s-au vaccinat sau nu. Gabriela a precizat că ea nu s-a vaccinat anti-COVID-19, în schimb Dani Oțil – da: „Nu am avit COVID și doar Dani este vaccinat', a mai spus Gabriela Prisăcariu Oțil.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton