Cum își menține INNA silueta: „Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de un an mănânc...”. La ce a renunțat artista / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Mulți se întreabă cum se menține INNA în formă, mai ales că artista susține că nu ține dietă la momentul actual, dar nici nu a ținut deloc până acum. Vedeta ne-a spus că a devenit vegană, renunânțând la alimentele de origine animală. Nu se abține de la lucrurile care îi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar secretul e că nu consumă în exces. În plus, pentru a ține totul sub control, cântăreața face mult sport.

ITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pentru documentare, ți-am studiat recent profilul de Instagram și, recunosc, m-au dat pe spatele fotografiile tale. O să amintesc în special despre cele în costum de baie, dintre care una a adunat peste 170.000 de like-uri. Spune-ne, te rog, care este secretul lookului tău perfect! Și aș vrea să te întreb și în ce măsură folosești Photoshop și programe de editare…

Mulțumesc frumos! Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Folosesc și Photoshop pentru ședințele foto profesionale, puțin programe de editare. 

INNA-1-823×1024-1INNA-1-823×1024-1

Cum se menține INNA în formă: „Mânânc vegan'

Că nimeni nu arată așa fără efort îmi e clar, dar aș vrea să știu dacă, în afară de sport, ții și o anumită dietă. Ne poți povesti detaliat programul tău alimentar dintr-o zi?

Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume.

Citește și: Inna, despre momentul când a fost evacuată dintr-un hotel din Mexic:”A fost înfricoșător”

Citește și: WRS, totul despre participarea la Eurovision:„INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi. Primul meu obiectiv e…'/ EXCLUSIV

Citește și: Inna are o avere impresionantă.Câți bani a câștigat până acum

Citește și: Ce relație are acum Anna Lesko cu Dj Vinnie și cum se înțelege fiul artistei cu tatăl lui:„I-am explicat lui Adam că…'/ EXCLUSIV

INNA: „Niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme'

Cum arată o zi obișnuită din viața ta? Care este regimul tău de viață? Ți se întâmplă să mănânci haotic, să mai faci și excese din când în când? Cum le contracarezi?

Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme.

INNA: „Mereu am încercat să rămân în echilibru'

Au existat momente în viața ta când ți-ai dorit să nu fi fost atât de „vizibilă, ți-a dăunat faima de care te bucuri în relațiile personale? Ne referim și la prieteni, și la relații sentimentale…

Au fost mici momente de deznădăjduire, în care multe puteau părea mai grave decât sunt. Dar mereu am încercat să rămân în echilibru și să învăț din fiecare experiență.

Dacă ar fi să faci un top al momentelor memorabile din cariera ta, care ar fi pe primele locuri? Consideri că ai avut și vreun eșec? Sau ceva care nu a ieșit tocmai cum voiai tu?

Îmi este greu să fac un top al momentelor memorabile, cu siguranță au fost multe. Piese în topuri, muzica mea în filme și reclame internaționale, concerte pe marile scene ale lumii, colaborări de succes. Sunt recunoscătoare pentru absolut tot, chiar și pentru eșecuri. De fiecare dată, te ridici mai puternic după un episod mai puțin fericit

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton