Cum se înțelege Romică Țociu cu soția, după 27 de ani de căsnicie: „Am avut o viață mai agitată. Îi sunt recunoscător Nicoletei că a știut să treacă peste toate greutățile”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum se înțelege Romică Țociu cu soția, după 27 de ani de căsnicie. Romică Țociu spune că e un familist convins, fiindu-i recunoscător Nicoletei, femeia care i-a stat alături aproape trei decenii. „Viața noastră nu e doar ce se vede la televizor, și noi avem facturi de plătit, și noi mai rămânem fără bani, și copiii noștri au probleme… Trăim normal, suntem oameni normali', ne-a mai spus artistul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În cazul tău, nu doar relația de scenă este una longevivă, ci și cea de cuplu – tu și Nicoleta sunteți căsătoriți de 27 de ani. Povestește-ne, te rog, cum v-ați cunoscut și mai ales cum de ați rămas împreună atâția ani, lucru extrem de rar în showbiz.

Secretul căsniciei de 27 de ani cu Nicoleta nu pot să îl spun eu, pentru că eu am fost mai agitat, am avut o viață mai agitată, însă Nicoleta a știut de fiecare dată să pună lucrurile în ordine și să meargă mai departe. Sunt un familist convins, îmi iubesc copiii foarte mult, și asta a făcut ca relația noastră să meargă mai departe. Sunt un om care își iubește foarte mult apropiații și ar face orice pentru ei. Îi sunt foarte recunoscător Nicoletei că m-a înțeles și a știut să treacă peste toate greutățile, pentru că viața noastră nu e doar ce se vede la televizor, și noi avem facturi de plătit, și noi mai rămânem fără bani, și copiii noștri au probleme… Trăim normal, suntem oameni normali.

nicoleta-tociu-52-1280×720-1nicoleta-tociu-52-1280×720-1

Romică Țociu: „Toată viața am fost un răsfățat'

Prin natura profesiei, ai fost înconjurat în permanență de femei frumoase și… tentațiile au fost mari. A fost, este Nicoleta o femeie geloasă sau a trecut cu resemnare peste indiscrețiile tale?

Dacă era geloasă, nu știu dacă încă mai era cu mine. Cred că e geloasă, mai ales că eu și arăt foarte bine. (râde) Toată viața am fost un răsfățat din punctul acesta de vedere. Peste tot pe unde am lucrat, la Tănase, la Teatrul Muzical de la Galați, la Bingo, acum la „Te cunosc de undeva!, eram înconjurat de balerine, de femei frumoase.

Citește și: Romică Țociu, adevărul despre relația din prezent cu Cornel Palade:”Nu am mai fost văzuți împreună pentru că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte nepotul lui Romică Țociu, operat după ce a înghițit două bile magnetice:„A stat cinci săptămâni în spital'

Citește și: Cu ce se ocupă Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1:„Nu a fost ușor'

Citește și: Cum se descurcă Anca Serea la creșterea celor șase copii:„Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi. Aș minți să spun că…'

Romică Țociu: „Soția e cu 10 ani mai tânără ca mine, e foarte frumoasă și acum'

Dar tu? Ai fost vreodată gelos pe soția ta, chiar dacă nu ți-a dat niciodată motiv? Până la urmă, gelozia, în cantități rezonabile, e tot o formă de iubire…

Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei. Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii.

Cum se înțelege Romică Țociu cu soția, după 27 de ani de căsnicie

Care au fost cel mai dificile momente din viața voastră de familie? Ce v-a sudat și mai mult relația?

Nu am trecut niciodată prin momente atât de grele până când s-a îmbolnăvit nepotul nostru, Filip. Mai exact, a înghițit două bile magnetice, iar apoi a urmat o perioadă îngrozitoare. Trei luni oribile, cu o operație complicată și o revenire la viață la fel de grea. Momentul m-a prins în turneu în America și am făcut tot ce mi-a stat în putință de acolo. Am avut noroc că din cauza pandemiei s-au anulat câteva spectacole şi m-am putut întoarce mai repede acasă, lângă familie. Au fost trei luni îngrozitoare, care ne-au unit şi mai tare, ca familie, atât pe noi, cât şi cu familia Ligiei, soţia fiului meu. Mi-am dat seama că, fără familie şi fără să ai oameni lângă tine, e foarte greu să te aduni.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton