Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, iubita lui

 Mirea Roxana
.

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După relația cu Lidia Buble, care a durat aproximativ cinci ani de zile, prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani pare că și-a găsit liniștea după despărțirea de artistă. Ba mai mult, fiica cea mare a lui Răzvan Simion este de acord cu noua relație a acestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au preferat să fie discreți și nu s-au afișat împreună pe rețelele sociale. Totuși, în ziua în care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele, Răzvan Simion a fost prezent la marele eveniment alături de frumoasa Daliana Răducan.

d1d1

După ce petrecerea de nuntă a luat sfârșit, Răzvan și Daliana au publicat două fotografii superbe pe Instagram, în care apar amândoi, fiind și primele fotografii pe care au publicat-o împreună pe rețelele sociale. Totul merge din ce în ce mai bine în ceea ce privește relația celor doi, iar Răzvan Simion are acceptul și din partea fiicei sale mai mari, Ianca.

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil.Și-au declarat public iubirea

Citește și: Ce se întâmplă între fiica lui Răzvan Simion și Lidia Buble, după despărțire.Erau ca două surori, dar acum…

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Alex Bodi a făcut publice înregistrări cu ea:„Sociopat, bipolar'

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul:„E prost el, că spune…'

Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Ianca, fiica lui Răzvan Șimiona și Daliana Răducan se înțeleg de minune și pare că adolescenta este total de acord cu relația dintre aceasta și tatăl ei. Iubita prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani a publicat la Insta Story un scurt video în care apare alături de Ianca, alături de o inimioară roșie.

La rândul ei, fiica lui Răzvan Simion a repostat respectivul clip și pe pagina ei de Instagram. De asemenea, în urmă cu câteva zile, Ianca Simion a mai postat pe rețelele sociale că vizionează un film împreună cu tatăl ei și iubita lui, Daliana Răducan. Prin urmare, Ianca Simion și Daliana Răducan au o relație specială și se înțeleg de minune. Mai mult ca sigur, Răzvan Simion este foarte fericit să le vadă pe cele două că petrec timp împreună și că le face plăcere acest lucru.

Cine e Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion

Daliana Răducan a făcut parte din echipa Visuri la cheie de la PRO TV și are propria afacere în București.

Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă’, este autodescrierea pe care Daliana și-a făcut-o pe site-ul său.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton