Cine este Zanni de la Survivor. Cum s-a împrietenit cu Alex Velea

 Cica Cristina
.

Cine este Zanni de la Survivor? A făcut „senzație', după cum spune și una dintre piesele sale, încă de la intrarea în competiție. Este artist, fiind celebru după ce a fost lansat de Alex Velea în muzică. De asemenea, participarea la Chefi la cuțite i-a adus și mai mult capital de încredere în rândul telespectatorilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Zanni de la Survivor? Zanni are numai 23 de ani, însă a oferit multe lecții de viață în cadrul competiției sportive, după cum au subliniat și alți foști colegi de-ai săi, în special Cosmin Stanciu care i-a devenit prieten. Tânărul are o poveste de viață impresionantă, care i-a emoționat pe mulți. A crescut într-un orfelinat, iar experiențele trăite l-au transformat într-un luptător.

Cine este Zanni de la Survivor

Cine este Zanni de la Survivor? Înainte de toate, Zanni este artist. A devenit cunoscut grație lui Alex Velea și totul a pornit de la un mesaj, pe care i l-a trimis pentru a-și încerca norocul.

„Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe.

Cine-este-Zanni-Survivor-1Cine-este-Zanni-Survivor-1

În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător', povestea Zanni în emisiunea lui Pepe de pe YouTube.

A funcționat, iar Alex Velea i-a dat o șansă, iar acum este parte a proiectului „Golden Boy Society'.

Zanni, de la Chefi la cuțite la Survivor

Cine este Zanni de la Survivor? Înainte de a participa la Survivor, Zanni s-a făcut remarcat și în cadrul emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1. Zanni a reușit să impresioneze la acel moment, atât juriul format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cât și publicul de acasă. Inițial, a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Pe parcurs, însă, a fost schimbat cu un alt concurent, din echipa lui Sorin Bontea.

Zanni nu s-a putut lăuda cu o experiență vastă în bucătărie, însă a reușit să-i cucerească și pe colegi și pe rivali cu felul său de a fi. Zanni a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 Chefi la cuțite. Acela a fost și momentul în care și-a arătat latura sensibilă, cu toate că mult timp a jucat rolul „băiatului dur'. El și-a arătat slăbiciunea și a plâns în brațele lui Florin Dumitrescu.

„Mă simt de parcă m-am îndrăgostit pentru a doua oară în viața mea, iar gagica mi-a dat papucii. M-am atașat de toți de aici”, a spus Zanni la acel moment. Părerile de rău au venit atât din partea concurenților, cât și din partea chefilor.

Citește și: „Elena și Zanni vor rămâne în finala Survivor'.Cine a făcut anunțul

Citește și: Trecutul neștiut al lui Zanni de la Survivor!A fost vedeta liceului și a jucat într-un film

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:„O aveam deja pe Natalis'/ EXCLUSIV

Zanni de la Survivor a crescut la orfelinat

Cine este Zanni de la Survivor? Are o poveste de viață impresionantă, pe care nu s-a sfiit să o împărtășească. A crescut într-un orfelinat și a reușit să-și depășească multe așteptări de-a lungul timpului.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au înceut îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea… Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…).

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat', a povestit Zanni.

Citește și: Cine este Zannidache de la Survivor.Alex Velea l-a făcut celebru

Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul

Nu mai este un secret pentru nimeni că Zanni a avut o copilărie grea și multe de îndurat. Faimosul ne-a povestit în urmă cu câteva luni că a perceput orfelinatul ca pe o închisoare și tot timpul s-a luptat să-și recupereze libertatea. Artistul ne-a spus ce a făcut în momentul în care a părăsit orfelinatul.

„Când am ieșit, am simțit că e cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit că am scăpat, am evadat. Le-am dat motive să mă dea afară, pentru că eram tot timpul revoltat. Puneam mult preț pe libertate, era mai importantă decât mâncarea și un loc de dormit. Era ca o pușcărie – bătaie, pedepse încontinuu, nimeni nu vorbea cu noi. Am găsit un cămin de nefamiliști cu chirie, era 100 de lei pe lună. Era un cămin pentru șobolani, era o mizerie de nedescris. Am stat acolo doi ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am înțeles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viață, ce doresc să fac', ne-a mărturisit Zanni.

Zanni, conflict cu Elena Marin la Survivor

De-a lungul competiției, Zanni a avut cele mai multe conflicte cu Elena Marin la Survivor. A fost un război al nervilor, al tensiunilor, al nominalizărilor, presărat cu acuzații și cuvinte grele.

După mult timp în care a fost acuzat că i-a furat mâncarea Elenei Marin, el și-a recunoscut greșeala pentru a-și lua o piatră de pe inimă.

„Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare. M-am uitat stânga-dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul. Era într-un loc în care umblă toată lumea și, după mine, era vina celui care a pus-o acolo. 

După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și, fără să știe că eu am fost acela, a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit. Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu am luat!‘, a povestit Zanni la Survivor.

Zanni, conflict cu Cătălin Moroșanu la Survivor

Cu toate că nu a fost un conflict deschis, Zanni nu a rezonat cu Faimosul Cătălin Moroșanu la Survivor. Mai mult, sportivul chiar l-a avertizat pe Alex Velea, în legătură cu protejatul lui: „Alex, la un moment dat, copiii o să crească, o să facă dinți și o să te muște!'

Cătălin Moroșanu a spus că nu-i poate accepta caracterul, „ceea ce face, cum vorbește, cum provoacă'. A recunoscut, însă, că este „un băiat foarte inteligent, care dă totul pe traseu'.

Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte, m-am făcut că nu văd anumite lucruri. M-am abținut de multe ori și mi-a fost foarte greu să fac acest lucru. Eu înțeleg că eram la Survivor România și este un concurs foarte greu, dar trebuie să îți păstrezi umanitatea, ca să nu ajungi în viața reală și să regreți că ai spus anumite cuvinte sau ai făcut anumite lucruri. Trebuie să respecți omul așa cum este el.

Nu poți călca pe cadavre și nu poți să ignori normele și valorile morale ca să atingi succesul. Sper să mă înșel și acest show să îl ajute pe Zanni să realizeze că în viață nu este vorba numai despre bani și faimă', a spus Cătălin Moroșanu.

Zanni, conflict cu Ștefan Ciuculescu la Survivor

Între Zanni și Ștefan Ciuculescu a izbucnit un conflict de proporții la Survivor. În timpul unui joc de imunitate, Ștefan și-a pierdut cumpătul și a sărit să îl ia la bătaie pe Zanni. În cadrul consiliului, Zanni a explicat care a fost motivul pentru care au existat tensiuni între el și Ștefan Ciuculescu.

„E și de plâns și amuzant ce se întâmplă. Nu știu ce prefer eu să fac. Aș putea să plâng și eu, vai ce mi s-a întâmplat, ce mi se întâmplă, câte acuze mi se aduc. Vinovați suntem toți, dar eu nu sunt vinovat pentru frustrările altora, pentru nemulțumirile altora. Prefer să râd pentru că știu ce se încearcă. Am anunțat de foarte mult timp că va urma războiul de independență și războiul pentru interese.

Pot să fiu serios și să spun că s-a ajuns prea departe(…). Lui Ștefan îi zic cu toată dragostea că eu în continuare îl simt un băiat sincer. Pentru mine e o cauză pierdută pentru că nu am ce să vorbesc cu el, dar îi înțeleg frustrarea, frica, îi înțeleg alianțele pe care le face, îi înțeleg ieșirile, numai că nu au ce căuta aici și atât timp cât ești slab psihic, nu e vina mea că ești slab psihic', i-a spus Zanni lui Ștefan la acel moment.

Cine este Zanni, lăudat la Survivor de Faimoși

Pe cât de contestat a fost de anumiți colegi, pe atât de lăudat a fost de alții. S-au format mai multe tabere în cadrul competiției, precum era de așteptat. Zanni, care a fost de multe ori în topul preferințelor telespectorilor, a fost lădat în repetate rânduri de Cosmin Stanciu, Sebastian Chitoșcă, Raluca Dumitru, Ana Porgas, chiar și de Jador, în ciuda conflictelor dintre ei.

Mie îmi place de el de mor. Mă văd pe mine acum 3 ani. Zanni mai lăsa uneori să îl conducă sentimentul de ură, dar el este un băiat foarte bun. Nu puteam să îl votez, pentru că, dacă el ieșea, m-aș fi supărat foarte tare, nu mi-aș fi iertat-o niciodată, chiar aș vrea să câștige, să își îndeplinească visul’, a dezvăluit Jador la un moment dat.

Este ca un frate pentru mine, este un om pe care îl iubesc. El nu și-a expus niciodată povestea de viață, așa cum au făcut-o alții. El știe ce să spună, cum să spună, când să spună. Sunt omul în care avea cea mai mare încredere acolo, mă cunoștea cel mai bine. Știa ce am numai când se uita la mine’,  spunea și Cosmin Stanciu despre Zanni.

Ce relația a fost între Ana Porgras și Zanni, la Survivor

Mult timp s-a speculat că pe Ana Porgras și Zanni i-ar fi unit mai mult decât o simplă prietenie la Survivor. Adevărul despre relația lor l-a spus chiar gimnasta când a ieșit din competiție. Ea a lămurit că îl vede pe Zanni ca pe un frate, legătura lor fiin una foarte puternică.

Vezi aici și cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni, înainte de Survivor.

„Colegii mei au afirmat asta pentru că noi dormeam împreună și aveam o comunicare foarte bună, nu am avut certuri. De altfel, eu nu m-am certat cu nimeni în „Survivor România. Dar oamenii sunt liberi să spună și să gândească ce doresc, le-am dat replica pe acest subiect ori de câte ori s-a deschis. Dar este doar o frumoasă prietenie, cum rar găsești. Îl simt ca pe un frate', a lămurit ea despre relația cu Zanni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton