Cum se înțelege Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, pe platourile de filmare: ”Din viață iei foarte multe...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se înțelege Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, pe platourile de filmare. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lia Bugnar și Anghel Damian au ajuns la despărțire după 8 ani de iubire. Totodată, nu mai este o noutate nici faptul că Theo Rose formează o relație cu Anghel Damian. Acum, toată lumea se întreabă cum se înțeleg cei doi foști, mai ales că zilnic stau unul în compania altuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian și Lia Bugnar s-au iubit cu foc timp de opt ani de zile, iar toată lumea aștepta vești bune de la ei cu privire la întemeierea unei familii. Din nefericire, fanii nu au apucat să audă astfel de lucruri de la ei, fiindcă totul a luat o altă întorsătură. Cei doi au ajuns să se despartă și fiecare să meargă pe drumul lui.

damian-9damian-9

Cu toate că s-au despărțit, Anghel Damian și Lia Bugnar sunt tot timpul unul în preajma altuia. Nu, nu mai există loc de împăcare, așa cum chiar ei au declarat. Ceea ce îi ține în continuare unul lângă altul este cariera, deși la mijloc este acum și Theo Rose, care formează un cuplu cu scenaristul. Cei trei sunt constant împreună, iar toată lumea se întreabă cum reușesc să evite discuții și conflicte.

Citește și: Cum este ajutată Theo Rose de iubitul ei, Anghel Damian, la filmările pentru Clanul:”Mă uitam în gol și…”

Citește și: Theo Rose, declarații surprinzătoare despre relația cu Anghel Damian:„Să nu se facă o comparaţie greșită'

Citește și: Când începe „Bravo, ai stil', sezonul opt.Anunțul făcut de producătorii emisiunii

Citește și: Părintele Calistrat a fost suspendat și i s-a interzis să țină slujbe pe durata anchetei:”O astfel de situație produce multă durere…”

Cum se înțelege Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, pe platourile de filmare

Anghel Damian a vorbit fără perdea despre relația cu fosta lui iubită. Fără a se sfii, scenaristul a explicat că atât el, cât și co-scenarista au o relație de respect și comunică foarte mult pentru a lua cele mai bune decizii privind filmul la care lucrează amândoi. Totodată, a afirmat că muncește foarte mult în această perioadă, dar nu numai el, ci și Lia Bugnar.

E o muncă permanentă și pentru că ritmul este unul amețitor, pentru noi la filmare. Așa cum este în serial pentru telespectatori, o intrigă și un suspans, așa este și este pentru noi, dacă reușim să terminăm sau nu. Împreună cu Lia (n.r. Lia Bugnar- co-scenarist) facem această muncă la patru mâini. Zilele trecute, spre exemplu, am avut un turneu la Iași și am scris pe avion, la hotel, după spectacol. La fel și Lia, scrie și ea pe unde apucă. Ești ca la un maraton permanent și trebuie să ieșim câștigători', a declarat Anghel Damian pentru EGO.ro.

Anghel Damian și Lia Bugnar, relație profesională de nota 10

Anghel Damian are numai cuvinte de lauda la adresa Liei Bugnar. Nici despre Lia Bugnar nu putem spune altceva, fiindcă de fiecare dată a ținut să precizeze că își face foarte bine munca. Cei doi au decis să nu amestece viața privată cu cea profesională, tocmai de asta au și rămas în relații atât de bune la locul de muncă după marea despărțire.

Anghel Damian iubește munca de scenarist

Anghel Damian muncește zi de zi pentru serilul românesc care a captat atenția tuturor. În timp ce se difuzează sezonul 1, el și întreaga echipă, bineînțeles, în frunte cu Lia Bugnar, lucrează pentru sezonul 2. Scenaristul a declarat că munca lui este extrem de solicitantă, însă iubește la nebunie ceea ce face și se implică cât de mult poate.

„În general munca scenaristului este activă. El cât trăiește un eveniment obișnuit încearcă să desfacă situația, studiază caractere, personaje. Din viață iei foarte multe. Atât direct, conștient, cât și subliminal. Se așază întâlniri, amintiri și ele sunt transpuse după aceea. Până la urmă e o meserie care te obligă la asta, nu e ceva care să fie cu adevărat spectaculos. Eu nu îmi dau seama și în general oamenii care regizează sau scriu, nu își dau seama că și-au creat un comportament prin care permanent studiază tot ce e în jurul lor. Devine o a doua natură', a mai declarat Anghel Damian.

Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian, la câteva luni de când formează un cuplu

Theo Rose și Anghel Damian au luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care s-a aflat că formează un cuplu. În ciuda tuturor zvonurilor și speculațiilor că nu o să dureze această relație, cei doi au trecut deja de perioada de început. Mai mult decât atât, povestea lor de dragoste este din ce în ce mai frumoasă și evoluează rapid.

„Suntem bine. Suntem bine, suntem fericiți și e liniște iar asta e foarte important! (…) Suntem bine pentru că parcursul nostru întreg a fost curat cu adevărat în pofida tuturor zvonurilor care au fost!  Și cred că asta contează mult și a  contribuit mult la liniștea noastră de acum. Nu purtăm în spatele nostru o vină, iar asta cred că e important!’, a declarat Theo Rose, potrivit ciao.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton