Cum s-a îmbrăcat Irina Tănase când l-a vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare. Iulia Albu dă verdictul!

 Stamen Diana
.

Irina Tănase a mers joi, la Penitenciarul Rahova, împreună cu fiul iubitului ei, Valentin, să-l viziteze pe Liviu Dragnea. Ținuta iubitei liderului PSD a intrat în vizorul criticului vestimentar, Iulia Albu. Dacă a făcut o alegere bună sau nu, aflăm chiar de la vedetă.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a ajuns, joi, la Penitenciarul Rahova, în vizită la liderul PSD. Tânăra a purtat o rochie albă fără mâneci și a optat pentru încălțăminte sport. Irina Tănase a fost în vizită la Liviu Dragnea, la închisoare, alături de fiul politicianului.

Iulia Albu a dat verdictul și a spus dacă Irina Tănase s-a îmbrăcat adecvat pentru vizita la închisoare.  'În alb s-a îmbrăcat însă și iubita lui Liviu Dragnea în vizita pe care i-a făcut-o la penitenciar. Irina Tănase a avut o ținută extrem de simplă si potrivită, iar alegerea încălțămintei sport fiind extrem de fericită.', a spus Iulia Albu, pentru VIVA!.

Iubita liderului PSD a trecut cu bine peste spiritul critic al Iuliei Albu. Se pare că Irina Tănase a avut o ținută potrivită pentru o asemenea vizită și locație.

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare

Pe 27 mai, președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

FOTO: Libertatea / Eli Driu

Irina Tănase, în vizită la Liviu DragneaIrina Tănase, în vizită la Liviu Dragnea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton