Cum petrece Andreea Mantea Crăciunul și ce gătește: "Pandemia ne-a dat viata peste cap, dar..."

 Cica Cristina
.

Andreea Mantea se bucură de timpul petrecut alături de fiul său, mai ales de când s-a întors din Turcia. Vedeta este împlinită ca mamă, dar și ca femeie în viața ei existând un bărbat misterios, care pare că i-a adus liniștea și fericirea. Cum sărbătorile din acest an ar putea fi diferite pentru toată lumea, pe fondul pandemiei de coronavirus, vedeta a spus cum își va petrece sărbătorile de iarnă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea pare că trece prin cea mai buna perioadă a vieții sale. Este îndrăgostită, relația sa pare să meargă din ce în ce mai bine, iar alături îl are pe fiul ei, David.

Sărbătorile are de gând să le petreacă în aceeași manieră, cum se simte mai bine: în familie. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că va petrece Crăciunul înconjurată de cei dragi, cu preparate tradițional românești.

128205589_3835708833139898_7263606367988781006_o128205589_3835708833139898_7263606367988781006_o

'Cred că sărbătorile de iarnă, mai ales Crăciunul este despre, cu și în familie. Ca tot românul, vom găti acasă preparate tradițional românești, de la sarmale, nelipsita salată boeuf și până la celebrii cozonaci, vom împodobi bradul, ne vom bucură de timp în familie' , a transmis Andreea Mantea pentru kanald.ro.

Andreea Mantea: „Sunt o femeie împlinită”

Andreea Mantea a subliniat cât de norocoasă este, în primul rând pentru că ea și ce dragi sunt sănătoși și împreună. Vedeta susține că lecția pe care o avem cu toții de învățat în acest an greu ar fi să ne concentrăm pe lucrurile cu adevărat importante și mai puțin pe cele materiale.

'Sunt o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem, să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi, să nu ne mai axam atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți. Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viața peste cap, dar în același timp, și o lecție foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi', a mai spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea vrea să devină din nou mamă?

Andreea Mantea nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă, iar noul an ar putea veni cu surprize. Vedeta lasă totul la latitudinea divinității.

Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață, iar Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine”, a mai subliniat ea.

Citește și: David, fiul Andreei Mantea, în lacrimi la TV!Ce s-a întâmplat în primul episod al emisiunii „Trăiri cu Andreea Mantea”

Citește și: De ce a renunțat, de fapt, Andreea Mantea la emisiunea Puterea Dragostei și s-a întors în țară.”Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze…”

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară:„A fost ca în dimineața de Crăciun!' Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a avut un incident neplăcut la cumpărături:„I-aș fi dat cu coșul în cap!'

Andreea Mantea: „Mă încearcă dorul de Turcia”

Vedeta, care a decis să renunțe la a mai prezenta Puterea Dragostei, dat fiind că acesta avea loc în Turcia și trebuia să stea mult timp departe de casă, a recunoscut că îi este dor de locul în care și-a făcut atât de multe amintiri.

'Am revenit în România după 1 an și 8 luni, cât am locuit în Istanbul și am prezentat reality show-ul fenomen „Puterea Dragostei'. Dacă până la filmările pentru Puterea Dragostei am reușit să văd locuri extraordinare din Turcia, Istanbul, prin scurte călătorii sau prin intermediul serialor turcești difuzate la Kanal D, iată că am avut șansă de a locui acolo și de a mă bucura de această experiență minunată la alt nivel.

Am ajuns să trăiesc acolo. Categoric mă încearcă dorul de Turcia, este și normal după atâta timp petrecut acolo, dar sufletul meu era aici, acasă, apoape de familie, de ai mei dragi. Mă bucur că am avut parte de această experiență, nu regret nimic'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton