Cum arată vila de lux în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. A costat 300.000 de euro

 Mirea Roxana
.

Smiley și Gina Pistol locuiesc în casa perfectă. Vila are aproximativ 290 de metri pătrați și beneficiază de o curte imensă. Casa a fost construită în urmă cu mult timp, dar cei doi au făcut renovări recente pentru a crea spațiul ideal pentru fiica lor, Josephine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol locuiesc în casa visurilor lor. Locuința a fost achiziționată cu 300.000 de euro și a fost renovată în urmă cu câteva luni, chiar cu puțin timp înainte de venirea pe lume a fetiței cuplului.

fher-4fher-4

Imobilul este situat în Cernica, lângă București și are are living, bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj. Smiley a cumpărat casa în în anul 2011 și, pentru ca totul să arate exact cum și-a dorit, artistul a apelat la trei arhitecți şi un inginer constructor pentru realiza proiectul.

Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală', a declara echipa de arhitecți, în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Cum arată Gina Pistol la două săptămâni după ce a născut. A slăbit enorm:”Am ajuns la măsura S”

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți:”Fata e cuminte, doarme pe muzică!”

Citește și: Cum a fost Andra cerută în căsătorie de Cătălin Măruță.„Îmi tremurau picioarele'

Citește și: Războinca Maria, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:„Am picat într-o strategie proastă'

Gina Pistol și Smiley s-au apucat de renovări

Gina Pistol și Smiley au început să renoveze casa în urmă cu câteva luni pentru a o face perfectă pentru venirea pe lume a fetiței lor. Gina Pistol i-a ținut la curent constat pe fanii de pe Instagram și le-a arătat cum evoluează renovările.

Încep să am emoții. Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos', declara în urmă cu puțin timp Gina Pistol.

Emoțiile au fost copleșitoare în momentul în care au început să aranjeze camera fetiței, poate cel mai special loc din casă.

Vila lui Smiley este amplasată în complexul rezidenţial din Cernica, Swan Lake Village. În același complex locuiesc și alte persoane publice din România precum: Marius Moga, Inna, Tudor Chirilă și Andreea Bănică, potrivit casepractice.ro.

Cum s-a recuperat Gina Pistol după cezariană

Gina pistol și Smiley trec prin cele mai frumoase clipe din momentul în care și-au ținut în brațe fiica pentru prima dată. Gina Pistol a născut pe 9 martie o fetiță perfect sănătoasă, iar Smiley se simte cel mai fericit bărbat. De când a apărut în viața lor micuța, viața celor doi s-a schimbat complet și sunt extrem de emoționați.

Vedeta a născut prin cezariană, iar totul a decurs așa cum trebuia, fără niciun fel de probleme.

N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că, na, nu e ușor deloc, le-a transmis Gina Pistol fanilor ei, de pe Instagram.  

Sursa Foto: Instagram, casepractice.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton