Cum arată Maria Ilioiu, la jumătate de an de când a fost desfigurată după un tratament cosmetic. Fosta ispită și-a schimbat look-ul

 Cica Cristina
.

Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii, a fost mutilată în urmă cu 6 luni din cauza unui tratament cosmetic. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a schimbat între timp și look-ul. Iată cum arată acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Ilioiu s-a confruntat cu probleme grave după un tratament, aparent banal, pe care și l-a făcut la nivelul feței. În încercarea de a obține un ten fără cusur, fosta ispită s-a ales cu cicatrici.

Citește și: Cum a fost surprinsă Gina Pistol, însărcinată în cel de-al doilea trimestru, la cumpărături.Angajații i-au sărit imediat în ajutor

Chipul fostei roșcatei a fost distrus, inițial având carne vie, pielea fiind foarte afectată. La 3 luni de la tratament s-a demachiat în direct, la Xtra Night Show, pentru a le demonstra tuturor cât de mult a afectat-o tratamentul la care s-a supus.

Maria Ilioiu a făcut un peeling, o procedură chimică, care presupune eliminarea primului strat de piele cu ajutorul unui aparat cu ace. Ea a acuzat clinica că nu i s-ar fi spus ce efecte adverse ar putea surveni în urma procedurii, în timp ce reprezentanții clinicii au menționat că ea nu ar fi respectat recomandările făcute.

Citește și: Raluca Zenga, prima reacție după ce soțul ei a anunțat că divorțează:„Sunt pregătită să…'

Ilioiu-Maria-1Ilioiu-Maria-1

„Pielea arată ca și cum e tăbăcită, arată de parcă a bătut-o cineva pe un fund de lemn până s-a făcut praf. Arăt așa din cauza unui procedeu făcut la o clinică de chirurgie estetică, fix unde un anumit doctor, care nici nu știu dacă este specializat să facă această procedură sau nu, mi-a făcut un peeling chimic. În loc să distrugă primul strat al pielii, a distrus toate straturile pielii, iar eu voi rămâne cu cicatrici pe viață. Pe față, dragii mei, nu pe picior, nu pe altă suprafață a pielii, ci pe față. Aș vrea să fac orice să nu mai arăt așa după trei luni de zile și sper că ați văzut ce am pățit.’, spunea Maria Ilioiu.

Citește și: Maria Ilioiu, desfigurată după un tratament cosmetic! Fosta ispită s-a demachiat în direct:”Voi rămâne cu cicatrici pe viață”/ VIDEO

Maria Ilioiu, schimbare de look

Între timp, se pare că tenul fostei ipite și-ar mai fi revenit. Cel puțin asta reiese din imaginile postate pe rețelele de socializare, cu toate că are posibilitatea de a apela la programe de editare și filtre.

Acum, Maria Ilioiu a decis să facă și o schimbare dramatică de look. A renunțat la roșcat, având un look inspirat din Avatar. Cu codițe împletite, brunetă cu vârfuri albastre, Maria Ilioiu este de nerecunoscut!

Citește și: Cum arată Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' după ce și-a „topit' buzele / Imagini din timpul intervenției estetice!

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton