Casa de 7 milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo a fost prădată de hoți. Ce obiecte i-au fost furate

 Stamen Diana
.

Casa de 7 milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo a fost prădată de hoți, iar fostbalistul a rămas fără câteva obiecte de mare valoare. Jaful a avut loc miercuri noapte și din fericire el nu se afla în imobilul de lux.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Starul de la Juventus, în vârstă de 35 de ani, a fost victima hoților săptămâna aceasta. Casa de 7 milioane de euro din Madeira, orașul în care el a copilărit, a fost prădată de hoți, chiar când Cristiano Ronaldo juca pentru Portugalia. Iubita lui se afla la Paris Fashion Week și nu a fost acasă când a avut loc jaful.

Se pare că hoțul a fost indentificat și a fost descris ca cineva cunoscut celor din anchetă datorită camerelot CCTV. Infractorul a intrat în ca fotbalistului, după ce ușa de la garaj a fost lăsată deschisă de un îngrijitor, potrivit The Sun.

Citește și: Ronaldo are patru copii superbi! Au crescut, iar imaginile cu ei au topit inimile fanilor!

Casa-lui-Cristiano-Ronaldo-a-fost-prădată-de-hoți-2Casa-lui-Cristiano-Ronaldo-a-fost-prădată-de-hoți-2

Casa de 7 milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo a fost prădată de hoți

Din casa fotbalistului au fost sustrase mai multe obiecte de valoare medie, dar și un tricou semnat de vedeta echipei Juventus care valorează 200 de euro.

Mama lui Cristiano Ronaldo și fratele lui locuiesc în casa cu șapte etaje, însă nu se știe dacă aceștia au fost acasă în momentul jafului. Cristiano Ronaldo a cumpărat această proprietate în anul 2015.

Citește și: Cristiano Ronaldo, acuzat că și-a înșelat iubita însărcinată: „A fost o noapte fierbinte!' Cum arată cea care l-a determinat să calce strâmb

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton