Cum arată mama Andrei. Artista face dezvăluiri: ”Mama e la fel de emotivă ca mine”

 Oana Popoiag
.
cum arată mama Andreicum arată mama Andrei

Andra este poate cea mai iubită cântăreață din România, dar secretul succesului nu stă doar în voce. Pentru artistă, familia este sursa de echilibru și liniște, având un adevărat exemplu în părinții săi. Recent, Andra a făcut publică o fotografie cu mama sa.

Cătălin Măruță (40) și Andra (32) formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, iar împreună cu copiii lor, David (7 ani) și Eva Maria Ioana (3 ani), poate cea mai populară familie de vedete. Secreul succesului în muzică al Andrei nu stă doar în vocea fenomenală. Pentru artistă, familia a fost dintotdeauna sursa de echilibru și unul dintre motivele pentru care a ajuns unde este azi.

Andra, la rândul ei, a avut un exemplu demn de urmat în părinții săi. Deși nu face publice des fotografii cu aceștia, în Luna Femeii cântăreața a postat pe Instagram o fotografie cu mama ei, însoțită de un mesaj emoționant: ' Mama e numai una, iar mamă ca a mea doar una la un miliard! Pentru că mă asculți, mă sfătuiești, mă cerți și mă iubești de când m-am născut! Te iubesc, mama!'

Andra

Citește un interviu emoționant cu Andra în VIVA! de martie

Andra: 'De la mama am moștenit sensibilitatea'

În numărul de martie al revistei VIVA!, Andra a vorbit despre mama sa, amintindu-și de cadourile pe care i le făcea acesteia atunci când era de vârsta copiilor ei: 'O felicitare, decupată de mine, cu flori lipite tot cu mâna mea, colorată și scrisă pentru mama. Îi reaminteam an de an că e cea mai bună mamă din lume. Încă mai cred asta, pentru mine e cea mai bună. Nu făceam cadouri scumpe, tata îi aducea flori, iar noi, copiii, aduceam felicitări. Era suficient să îi vedem lacrimi de fericire pe obraji. Mama e la fel de emotivă ca mine, de la ea am moștenit sensibilitatea și mă bucur pentru asta.'

Foto: Alex Gâlmeanu pentru VIVA!, Instagram

Citește și:

Cum arată Mirela Vaida în luna a 9-a de sarcină. Vedeta vrea și al patrulea copil!

Gheorghe Hagi, mărturisire rară despre soția sa, Marilena: 'Dacă nu mă susținea ea…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton