Cum arată Eva Longoria în costum de baie, la 45 de ani! Secretul siluetei perfecte: consumă un aliment secret care o ajută să ardă grăsimile

 Cica Cristina
.

Eva Longoria nu își arată deloc vârsta! Are 45 de ani, dar nu se vede deloc! Afișează o siluetă de invidiat și pare că a sfidat total trecerea timpului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pentru Eva Longoria vârsta este doar un număr! Mărturie stă ultima fotografie postată de vedetă pe rețelele de socializare, unde apare într-un costum de baie negru, din două piese.

Vedeta, care a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu 2 ani, are o siluetă de invidiat, arătând aproape la fel de bine ca în urmă cu 16 ani, când și-a făcut apariția în serialul Neveste disperate.

Citește și: Cum se desfășoară filmările pentru Las Fierbinți, în timpul pandemiei de coronavirus. Mihai Bobonete:„Acum e destul de trist. Mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui'

Vedeta, care s-a mutat în Mexic pe fondul pandemiei de coronavirus, a dezvăluit și o parte dintre secretele sale pentru un trup zvelt și o siluetă armonioasă. În primul rând, consumă mult pește: Îmi place la nebunie! Chiar se vede pe silueta mea! Organismului îi ia mult să proceseze carnea roșie şi niciodată nu am fost fan al cărnii de pui', a declarat acrița, potrivit stirileprotv.ro.

Citește și: Mirela Vaida, dezamăgită de publicul ei. Ce i s-a întâmplat vedetei după ce a susținut un concert:„Pleacă cu Vulpița ta cu tot!'

Dieta ținută de Eva Longoria pentru a slăbi după sarcina

Vedeta a câștigat câteva kilograme în sarcină, însă a reușit să le dea jos la scurt timp.

Nu am băut vin, nu am mâncat zahăr, nu m-am atins de carbohidraţi o vreme’, a spus ea pentru Us Weekly, glumind la un moment dat că „s-a hrănit numai cu aer”.

Citește și: Simona Halep a devenit mătușă pentru a doua oară! Soția fratelui sportivei a născut un băiețel.Ce nume va purta noul membru al familiei

În egală măsură, din dieta Evei Longoria nu au lipsit fructele și legumele. Actrița obișnuiește să mănânce gustari sănătoase, care includ castraveți, lamâie și ouă pentru a-și asigura necesarul de proteine.

Eva-Longoria-1Eva-Longoria-1

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton