Cum arăta Anamaria Ferentz când era în trupa Demo și ce face acum. Zici că nu a îmbătrânit nici o zi din 2000

 Oana Popoiag
.
Anamaria FerentzAnamaria Ferentz

A fost o vreme când Anamaria Ferentz era una dintre cele mai populare artiste din showbiz, dar și una dintre cele mai vânate femei din România. Artista care a cunoscut succesul la începutul anilor 2000 a dispărut complet din lumina reflectoarelor de câțiva ani buni. Iată ce face acum și cum arăta în perioada în care făcea senzație în trupa Demo.

O mai ții minte pe Anamaria Ferentz? Cum arăta în  anii 2000

A fost o vreme când Anamaria Ferentz ținea prima pagină a ziarelor, fie cu cariera muzicală, fie cu viața amoroasă plină de răsturnări de situație. De circa un deceniu, însă, artista  a dispărut complet din viața publică. Și nu doar din showbiz, ci și din țară, întrucât a ales să-și încerce norocul în America. Ferentz locuiește acum în Los Angeles, unde, din postările sale, reiese că este foarte fericită. Fie că are diverse evenimente muzicale, fie că face sport (nr. a și participat la maratoane), artistei pare să-i priască viața peste Ocean. Deși are 43 de ani, zici că nu a îmbătrânit nici măcar o zi din perioada în care făcea senzație cu trupa Demo, la începutul anilor 2000, și până acum. În 2003, la un an după ce pozase în Playboy, VIVA! a realizat o ședință foto cu Ana Maria Ferentz. Iată cum au trecut anii peste aceasta.

Plecată din România în urmă cu mai bine de zece ani, se pare că Anamaria Ferentz și-a încercat norocul prima dată la New York, unde a lucrat ca agent imobiliar, iar apoi s-a stabilit în Los Angeles ca profesor suplinitor la o școală de arte, în particular oferind lecţii de muzică și cântând la petrecerile comunităţii româneşti din SUA. În America, buna ei prietenă este Monica Gabor, cu care se vizitează ori de câte ori are ocazia.

Foto: arhiva VIVA!, Facebook, Libertatea

Citește și:

Karmen a fost cerută în căsătorie. Artista a spus marele 'DA'

Casnica de la MasterChef, însărcinată pentru a doua oară

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton