Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme în timp record. Dacă nu poți renunța la pâine, această dietă-minune nu e pentru tine!

 Oana Popoiag
.
Andreea Esca dietăAndreea Esca dietă

După ce în urmă cu câțiva ani luase semnificativ în greutate pentru statura ei mignonă, Andreea Esca a reușit să slăbească 9 kilograme în doar câteva luni. Dieta pe care vedeta a ales-o e foarte simplă și totuși atât de complicată și frustrantă. Iată ce renunțări presupune!

Andreea Esca își dorește să arate bine, însă nu cu orice preț. De aceea nu a apelat până acum la intervențiile estetice, pe care nu le agreează. În aceeași notă, atunci când vine vorba de greutate, nu este adepta acelor diete draconice, ce presupun înfometare sau mâncat la ore fixe. După ce acum câțiva ani a luat în greutate suficient cât să se vadă la înălțimea sa de 1,62, Andreea Esca a ales o dietă extrem de simplă și fără bătăi de cap, dar extrem de frustrantă dacă îți plac carbohidrații, așa cum ne plac mai tuturor.

Dieta pe care a ținut-o Andreea Esca

Andreea Esca a renunțat la tot ce înseamnă produse făinoase, de la pâine până la paste și pizza, reușind astfel să ajungă, de la 64, la 55 de kilograme în doar câteva luni. Firește, și dulciurile au fost puse pe lista alimentelor interzise.

'Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului'. (…) Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie', a mărturisit Andreea Esca despre regimul său de viață.

Foto: arhiva VIVA!, PR

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton