Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Artista s-a îndrăgostit pe loc de noul iubit

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc, dar mulți sunt curioși să afle cum a început povestea lor de dragoste și cum s-au cunoscut. Artista este foarte discretă în ceea ce îl privește pe noul iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aproximativ de o lună, vedeta este din nou fericită alături de un nou bărbat, iar asta s-a întâmplat mai repede decât s-ar fi așteptat. La jumătate de an de la despărțirea neașteptată de George Burcea, Andreea Bălan formează un cuplu cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, prezentatoarea TV de la TVR.

Citește și: Mai ceva ca-n telenovele! Andreea Bălan, propunere incredibilă din partea lui George Burcea, la despărțire: 'Nu i-a venit să creadă așa ceva și i-a arătat ușa'

Citește și: George Burcea merge săptămânal să-și viziteze fetițele. Andreea Bălan se descurcă cu greu în rolul de mamă singură: 'Mă trezesc de trei ori pe noapte'

După dezamăgirile din dragoste prin care a trecut până acum, cântăreața a încercat din nou să-și facă o relație, însă de data asta este foarte discretă. Andreea Bălan a reușit să-l țină ascuns până acum pe Tiberiu Argint, iar acesta a fost prezent și la ziua ei de naștere, unde le-a cunoscut pe fetițe.

Citește și: Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Se pare că cea care a făcut primul pas a fost artista, după ce a pus ochii pe fratele Soniei Argint. Andreea Bălan și-ar fi rugat prietenii comuni să-i facă cunoștință cu Tiberiu Argint și de atunci lucrurile au început să evolueze puțin câte puțin între ei, potrivit Cancan.

Citește și: Andreea Bălan vorbește deschis despre despărțirile care i-au marcat viața: „Cu cât ai stat mai mult, cu atât despărțirea este mai grea. În prezent…”

Atunci când vedeta l-a văzut pe noul ei iubit, ea s-ar fi îndrăgostit pe loc de el și acela ar fi fost momentul în care Andreea a decis să-și refacă viața după despărțirea de tatăl fetițelor sale.

Tiberiu Argint a fost invitat la ziua de naștere a Andreei Bălan, unde a venit cu Dragoș Borcănea, noul iubit al Andreei Antonescu. Weekendul trecut, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au petrecut un weekend împreună la mare, unde au fost prinși de Paparazzi și s-a aflat de relația lor.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, la 6 luni de la despărțire! Ce se întâmplă cu cele două fetițe, în timpul procesului de divorț

Tiberiu-Argint-2Tiberiu-Argint-2

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton