Tratamentul naturist care vindecă durerea de gât în câteva ore. Este foarte bun și pentru creșterea imunității, în lupta împotriva COVID-19!

 Dumba Gabriela
.

În cazul în care medicamentele prescrise de medic nu dau rezultate sau dacă mergeți pe ideea de tratament naturist pentru diverse afecțiuni, înainte să acceptați medicamente, vă prezentăm o rețetă pe cât de simplă pe atât de eficientă pentru durerile de gât.

honey-3434198_1280honey-3434198_1280

Ingrediente:

  • 80 g chimen măcinat
  • 100 g ghimbir ras
  • 1 lingură cuișoare
  • 200 g miere de albine

Mod de preparare:

Puneți într-un ibric 300 ml de apă peste care adăugați chimenul, ghimbirul, cuișoarele și fierbeți timp de 15 minute. Apoi, strecurați acest amestec și fierbeți din nou până scade un sfert din conținut. Lăsați la răcit, iar când ajunge la temperatura camerei, adăugați mierea și amestecați bine.

Consumați o lingură o dată la 30 de minute, timp de 4 ore. După două ore veți observa că durerile încep să se amelioreze. Dacă este nevoie, puteți continua administrarea mai mult timp. De asemenea, acest remediu poate fi folosit și pentru creșterea imunității, dacă consumați 2 linguri pe zi, una dimineața și una seara, potrivit doclife.ro.

Vezi şi ce e ginkgo biloba și ce beneficii are!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton