Cum a fost primită Grațiela de soțul ei, Andrei Duban, după întoarcerea de la Survivor România: "E greu să îți imaginezi scenariul acesta. Încerc să..."

 Cica Cristina
.

Grațiela Duban a părăsit competiția Survivor și s-a întors în România. Ce a găsit la întoarcerea în țară și cum a fost primită de soț după imaginile apărute din timpul concursului.

Gratiela-Duban-1Gratiela-Duban-1

Grațiela Duban a fost o concurentă controversată în cadrul competiției. A avut mai multe conflicte cu Elena Ionescu, care a dezvăluit că doarme în brațele lui Bogdan Vlădău. De asemenea, pe parcursul concursului s-a arătat destul de apropiată și de Ghiță. A găsit consolare în brațele lui în momentele tensionate și au făcut câteva gesturi îndrăznețe chiar în fața celorlalți colegi din echipa Faimoșilor.

Citește și: Elena Ionescu, revoltată după ce a fost marginalizată de Faimoși la Survivor:”Pentru că nu sunt în grațiile băieților precum Grațiela Duban și că nu dorm noaptea lângă ei?”

Au susținut în repetate rânduri că nu îi leagă nimic mai mult decât o prietenie, însă imaginile au spus altceva. Au împărțit aceeași canapea, extrem de aproape unul de celălalt. Au râs, au mâncat popcorn împreună, s-au jucat, s-au tachinat, și-au aruncat priviri și s-au distrat fără rețineri. S-au simțit extrem de bine unul în compania celuilalt.

Grațiela Duban: „Sunt dezorientată, încă nu realizez că sunt acasă”

În ceea ce privește primirea de care a avut parte din partea soțului, Grațiela Duban s-a arătat extrem de încântată. Și-a lăudat partenerul, care s-a descurcat de minune în lipsa ei. A făcut cumpărături, a gătit, s-a ocupat de copil și chiar și de îngrijirea florilor.

Citește și: Reacția lui Andrei Duban, după ce și-a văzut soția în brațele altui bărbat.Grațiela Duban e foarte apropiată de Ghiță la Survivor

Am călătorit foarte bine, echipa emisiunii a făcut în așa fel încât totul să decurgă fără probleme, am respectat regulile și igienă strictă impusă de  contextul acestei pandemii. Lumea pe care am lăsat-o am regăsit-o cu fundul în sus. E greu să îți imaginezi scenariul acesta.  Acum sunt în perioada de autoizolare, Andrei a cumpărat mare parte din cele necesare pentru zilele în care vom stă în casă. Ne simțim forțe bine și timpul petrecut împreună este minunat pentru noi. Încerc să mă readaptez la fusul orar, mi-e destul de dificil. Sunt dezorientată, încă nu realizez că sunt acasă.

De asemenea, frigiderul era plin, iar Andrei m-a așteptat cu sarmale și șnițele după o rețeta proprie. M-a depășit în bucătărie! Nu mi-am imaginat că o să descurce atât de bine. Florile sunt îngrijite, înflorite. Îmi dau seama că m-a înlocuit cu succes „, a declarat Grațiela Duban pentru wowbiz.ro.

Citește și: Grațiela Duban a fost eliminată de la Survivor România.Mesajul pe care l-a transmis cu lacrimi în ochi: 'O parte din sufletul meu…'

Grațiela Duban: „Îmi este în permanență foame”

În egală măsură, fosta concurentă de la Survivor România a precizat că încă îi este foame mereu și continuă să mănânce orez.

Îmi este în permanență foame. Andrei se sperie pentru că în zece ani nu m-a văzut mâncând atât. Simt nevoia să mănânc în continuare orez. Prepar orezul cum îl făceam acolo. Am înlocuit apa de cocos cu lapte de cocos, pentru că nu am găsit apă bio, de la sursă, cum îmi aducea Cezar; adaug o bucățică de unt, iese  foarte, foarte cremos, cum îmi ieșea pe insula. Acum combin cu banană pe care o pisez până devine piure și adaug Nutella„, a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Grațiela Duban, un nou flirt cu Ghiță la Survivor.Totul a fost filmat: gesturi îndrăznețe pe canapea, chiar în fața colegilor

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton