Cum a ajuns Ramona Olaru prezentatoare la Splash! Vedete la apă: "Când am fost sunată şi mi s-a spus că..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Aflată în fața unei noi provocări profesionale – show-ul „Splash, vedete la apă (Antena 1), Ramona Olaru, simpatica blondă cu picioare lungi și zâmbet molipsitor ne-a povestit despre noul proiect din care face parte. Nu i s-a propus să fie concurentă, însă este co-prezentatoare în cadrul proiectului, care va avea premieră pe 21 august.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bună, Ramona! Vara pare a fi prolifică pentru tine și acum te găsim la cârma unui nou proiect, „Splash, vedete la apă. Povestește-ne puțin despre această nouă provocare. Cum a fost la filmări? Știu că sunteți 7 vedete în echipa emisiunii, plus altele peste 40 care participă…

Hei, da! Sunt sinceră! De câteva luni chiar, lucrurile toate sunt aranjate în bine pentru mine. Să nu zicem hop, dar chiar parcă soarele e pe strada mea! (râde) Înseamnă că ceea ce fac eu şi modul meu de a fi a fost observat şi s-a văzut şi dincolo de glumele zilnice pe care eu le am în program. Sunt genul de persoană care se bagă în orice provocare. Şi dacă e ceva nou, şi mai interesată sunt să testez, să văd până unde îmi sunt limitele! Încă nu am ajuns la capătul lor nici pe departe! (zâmbește)

Ramona-Olaru-Splash-1Ramona-Olaru-Splash-1

Bineînţeles că la filmări nu putea fi altfel decât super distractiv! Când am fost sunată şi mi s-a spus că o să ne şi răcorim, mai mult eu… (râde) Abia aşteptam să începem. Şi a ieşit ceva suuuuper! Am schimbat doar câteva vorbe cu ceilalţi colegi, fiecare fiind concentrat pe ce are de făcut, însă avem timp să ne cunoaştem şi mai bine. La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea!

Cum a ajuns Ramona Olaru prezentatoare la Splash! Vedete la apă

Cât de greu este să fii implicată într-un proiect cu atât de multe vedete? Mai ies și scântei? Oricum, cred că distracția este pe cinste, nu?

Mă gândesc că, atât timp cât, pe lângă toată distracţia, este vorba şi despre profesionalism, nu e neapărat greu. Pentru mine personal, nu ies scântei. Sau, mai bine zis, din partea mea. Sunt un om umil şi pașnic… Bine… până într-un punct… (râde) Sunt tot om! Distracția e la superlativ la bazinul de sărituri, căci e mai greu să îi spui platou.

Citește și: Trecutul neștiut al Ramonei Olaru. A avut o copilărie grea:”Eram marginalizată sau privită ciudat”/ EXCLUSIV

Citește și: Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat?Cum au fost surprinși împreună

Citește și: Ce relație are actorul Marius Bodochi cu fiul lui:„M-am ocupat de Alex de când s-a născut'. Tânărul nu i-a călcat pe urme / EXCLUSIV

Citește și: Apropieri suspecte între Jador și Elena Ionescu, Splash!Vedete la apă! Imaginile au devenit virale

Ramona Olaru: „Nu mi s-a propus să fiu concurentă la Splash, Vedete la apă'

Ce relație ai… cu apa? Ți s-a propus cumva să fii concurentă în acest
show? Știi să înoți sau, dimpotrivă, ai vreo teamă legată de apă? Sau poate de înălțime?

Îmi place apa, mult. Sunt zodie de apă, născută vara. Îmi place să înot, să stau cât mai mult în apă. Nu mi s-a propus să fiu concurentă, dar dacă ar fi fost să fie, mai mult ca sigur nu aş fi refuzat. Știu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic.

Ramona Olaru: „Vara aceasta nu m-am distrat atât de mult cât mi-aş fi dorit'

Cum ți-a fost vara până acum, Ramona? Știm ca ai muncit, dar ai mai avut timp și pentru distracție, nu?

Am găsit mereu acele câteva ore libere dintr-o zi de muncă în care să mă bucur şi de vară, şi de plajă, şi de soare. Nu m-am distrat atât de mult cât mi-aş fi dorit, având în vedere că șase zile din șapte suntem live pe post, însă nu e timpul pierdut, mai ales că vine şi vacanţa noastră, curând! Dar trei zile tot le-am petrecut la maximum, la mare, de ziua mea. Rămâne în memorie în cazul în care nu mai prind trei zile legate de plajă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton