Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune: „Nu cred că va fi o carieră, dar...”

 Mirea Roxana
.

Mircea Radu a devenit celebru după ce a prezentat emisiunea „Din dragoste', de la Antena 1. Acum, acesta a ieșit din lumina reflectoarelor, vrând să scape de agitația din București și de scandalurile din televiziune. Mircea Radu s-a mutat în Piatra-Neamț, orașul natal al soției sale. Acesta a vorbit despre activitățile lui din prezent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mircea Radu, în vârstă de 53 de ani, a renunțat la lumina reflectoarelor și s-a mutat la Piatra-Neamț, unde are parte de mult mai multă liniște decât în agitatul București. Acesta a mărturisit că nu are timp să se plictisească. Mircea Radu se ocupă de curtea casei sale din Piatra-Neamț, în care locuiește de mai bine de doi ani.  

E prea mult spus grădinar priceput, aşa cum m-aţi alintat deja. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu', a declarat Mircea Radu, pentru impact.ro.

54474_1234629843364_3478149_o54474_1234629843364_3478149_o

Cu ce se ocupă Mircea Radu în prezent

Mircea Radu a povestit cum de a dobândit o pasiune pentru grădinărit.

Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit', a mai spus acesta

Citește și: Cum a ajuns Mircea Radu prezentator la Din Dragoste:”Surprize-Surprize avea un succes fulminant și…”

Citește și: Adevărul despre povestea de iubire dintre Alexandra Dinu și Mircea Radu.De ce s-au despărțit

Citește și: A murit Joseph Siravo.Actorul din The Sopranos suferea de o boală gravă

Citește și: Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19:„Mă vaccinasem cu AstraZeneca'

Mircea Radu nu simte lipsa televiziunii

De asemenea, Mircea Radu nu simte lipsa televiziunii, asta pentru că încă mai cochetează cu domeniul.

Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele. Acum doi ani, am realizat, la postul public TVR, acea emisiune specială, un veritabil reality-show-ul . A fost un proiect tare bun, pe care personal l-am îndrăgit foarte tare. Iar anul trecut am continuat să colaborez cu TVR, din postura de consultant', a spus acesta.

Fostul prezentator TV a declarat că oferă consultanță persoanelor juridice în ceea ce privește imaginea lor.

Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!', a mai spus Mircea Rdau.

„Știu care e lungimea păturii mele'

Fostul prezentator TV a negat că ar fi primit vreo ofertă de a deveni purtător de cuvânt al unor instituţii cu impact în societatea noastră și a adăugat că își cunoaște limitele.

Îmi place încă să cred că ştiu care e lungimea păturii mele. Aşa că tot ce pot să spun e că nu mă voi băga niciodată într-o poveste în care voi simţi că nu pot controla situaţia. Sunt în mijlocul unui drum frumos, în care televiziunea mai poate avea sau nu anumite surprize pentru mine, dar vă asigur pe voi toţi că viaţa e un drum frumos, care merită străbătut, alături de cei dragi!', a mărturisit acesta.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton