A murit Joseph Siravo. Actorul din The Sopranos suferea de o boală gravă

 Stamen Diana
.

Joseph Siravo a murit la vârsta de 66 de ani. Actorul era cunoscut pentru rolul său din serialul The Sopranos, iar anunțul trist a fost făcut chiar de fiica lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Este doliu în lumea cinematografiei. Actorul Joseph Siravo a murit la vârsta de 66 de ani. Acesta era cunoscut pentru rolul său din serialul The Sopranos, unde era tatăl lui Tony Soprano. Acest rol i-a adus o mulțime de fani actorului american și a fost apreciat ani la rândul.

Joseph Siravo a muritJoseph Siravo a murit

Fiica lui Joseph Siravo, Allegra Okarmus, a fost cea care a anunțat că actorul a murit. Am fost alături de tatăl meu până în ultimele clipe. Sunt atât de norocoasă că l-am avut ca tată și știu că nu a plecat departe', a scris Allegra Okarmus pe Instagram.

Actorul american a fost diagnosticat cu cancer la colon, iar boala nemiloasă i-a adus sfârșitul. „Odihnește-te în pace, prietenul meu drag, care a dus o luptă incredibilă cu boala. Deja îmi este dor de tine. Ne vedem de cealaltă parte', a scris în mediul online actorul și cascadorul Garry Pastore.

Citește și: Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: „Mă vaccinasem cu AstraZeneca'

Citește și: Tatăl călăreț a dezvăluit de ce a vândut casa primită din donații.„Am dat-o cu aceeaşi sumă cu care am luat-o'

Citește și: Oana Radu își schimbă silicoanele: „E ceva ce mă complexează, ceva cu care e greu de trăit'

Citește și: Jo, adevărul despre despărțirea de Juno: „Am fost geloasă în relația cu el, iar eu nu prea sunt fără motiv'/ EXCLUSIV

Cine a fost Joseph Siravo

Joseph Siravo s-a născut și a crescut în Washington D.C., actorul a debutat pe micile ecrane în „Carlitos Way' (1993). La scurt timp, el a obținut rolul lui Johnny Soprano din renumitul serial difuzat la HBO The Sopranos.

Printre producțiile în care a fost distribuit regretatul actor american se numără: „For Life', „The Blacklist', „Made in Jersey', „Dirty Sexy Money' sau „Law and Order'. De asemenea, a jucat și în producțiile: „Equity', „Motherless Brooklyn', „The Wannabe', „Shark Tale' și „Night Falls on Manhattan'.

Pe lângă cariera în lumea cinematografică Joseph Siravo a fost actor de televiziune, remarcându-se și în „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story', dar și de teatru.

Actorul american a jucat pe Broadway, în producții ca „Oslo' și „The Light in the Piazza'. Joseph Siravo a murit la vârsta de 66 de ani, după ce organismul său nu a mai rezistat în lupta cu boala.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton