Cristina Spătar s-a despărțit de iubitul tinerel. Primele declarații despre bărbatul cu care a fost surprinsă: ”Nu știu cum va reacționa”

 Stamen Diana
.

Cristina Spătar s-a despărțit de Tibi, iubitul tinerel, iar recent a fost surprinsă alături de un nou bărbat. Vedeta face primele declarații despre schimbările neașteptate din viața ei, dar și cine este cel cu care a ieșit în oraș zilele trecute.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, în presă au apărut imagini cu Cristina Spătar și un domn misterios. Mulți și-au pus semne de întrebare care ar fi relația dintre ei, având în vedere că vedeta nu era singură, ci într-o relație de mai mulți ani cu Tibi. Cristina Spătar a anunțat că s-a despărțit de iubitul tinerel, iar momentan sunt într-o pauză.

Cristina-Spătar-s-a-despărțit-de-iubit-2Cristina-Spătar-s-a-despărțit-de-iubit-2

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani.', a declarat Cristina Spătar la Antena Stars, după ce s-a despărțit de iubit.

Deocamdată nu se știu motivele pentru care vedeta a decis să rupă relația cu iubitul tinerel, însă se pare că cei doi au rămas în relații bune. Bărbatul este mai tânăr decât vedeta cu 21 de ani. Cristina Spătar a început relația cu Tibi, după divorțul dureros prin care a trecut de tatăl copiilor ei.

Citește și: Cristina Spătar a vrut să plece definitiv din țară, dar fostul soț a împiedicat-o: „Nu am primit acordul lui”

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: „Suntem împreună de la divorț”

Citește și: Cristina Spătar apelează la estetician, din nou:Ce i-a spus fiul ei: „Ești o egoistă, la noi nu te gândești'. La ce procedură apelează cântăreața

Citește și: Iulia Vântur, adevărul despre viața din India: „Nu e ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut'

Cine este bărbatul cu care Cristina Spătar a fost surprinsă, după despărțirea de iubit

Vedeta a ținut să precizeze că bărbatul cu care a fost văzut este un prieten din copilărie, iar între ei nu există nimic mai mult decât o relație de prietenie. Cristina Spătar a declarat că probabil se vor mai vedea și alte dăți, iar acum au ieșit împreună pentru că el a venit la București și nu se mai întâlniseră de multă vreme. Se pare că bărbatul cu care Cristina Spătar a ieșit este un cunoscut afacerist, iar acesta este căsătorit și are doi copii, potrivit Spynews.

„Nu nu, nici nu se pune problema. Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem.', a spus Cristina Spătar la Antena Stars.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton