Albert Oprea îl acuză pe Sorin Pușcașu, la Survivor: "Împreună cu Faimoșii, a încercat să..."

 Cica Cristina
.

Tensiunile sunt în creștere la Survivor, în ambele tabere. După eliminarea Irishei de la Survior, se reaprinde conflictul dintre Elena Marin și Zanni la Faimoși. La Războinici, Albert Oprea susține că cei din echipa sa și din tabăra adversă și-au unit forțele pentru a-l pune la pământ.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Începe o nouă săptămână la Survivor, iar Războinicii și Faimoșii se vor înfrunta din nou pe traseu, inițial, pentru recompensă. Vor mai urma apoi alte două jocuri pentru imunitate.

Albert-Oprea-1Albert-Oprea-1

Tensiuni la Survivor, în ambele tabere

Spiritele sunt tot mai încinse, însă, în ambele tabere. La Faimoși se reaprinde conflictul dintre Elena Marin și Zanni, mai ales după plecarea Irishei. Ultima concurentă care a părăsit Republica Dominicană i-a acuzat pe o parte dintre băieți, Sebastian Chitoșcă și Zanni fiind printre cei vizați, că au jignit-o. Elena Marin a încuviințat din cap în timp ce Irisha vorbea despre acest subiect, iar gestul i-a adus o nouă nominalizare din partea lui Zanni. Conflictul dintre cei doi se adâncește în noua ediție de pe 13 mai.

Lucrurile nu stau mai bine nici în tabăra albastră, căci Albert Oprea este din nou în vizorul colegilor săi, dar nu numai. Concurentul susține că „rivalul său', Sorin Pușcașu, s-a aliat cu o parte dintre Faimoși cu scopul de a-l destabiliza.

Citește și: Care este strategia lui Albert Oprea, la Survivor. Sindy:„L-am rugat să fie atent'

Citește și: Ce s-a întâmplat în familia lui Sorin Pușcașu, după acuzațiile de la Survivor:”S-a ajuns prea departe”

Citește și: Scandal la Survivor, între Sorin Pușcașu și Albert Oprea:”Sunt scârbit de gesturile tale”

Citește și: Dorina Lazăr, amintiri dureroase cu mama vitregă:„Trebuia să mă așez pe pat și mă bătea cu cureaua'/ EXCLUSIV

Albert Oprea și Sorin Pușcașu, un nou conflict la Survivor

Albert Oprea și Sorin Pușcașu sunt cei mai vechi concurenți din echipa Războinicilor, însă nu s-au înțeles deloc. După patru luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, în loc să îngroape securea războiului, pare că certurile sunt tot mai aprige și cuvintele pe care și le aruncă tot mai grele.

„Împreună cu Faimoșii a încercat să mă pună la pământ, să râdă de mine…', este de părere Albert Oprea.

Sorin Pușcașu îl acuză, însă, pe Albert Oprea de o nouă tentativă de a se victimiza.

A încercat iar să o ducă spre victimizare', va spune și Sorin Pușcașu în noua ediție, potrivit wowbiz.ro.

Elena Marin și Zanni se ceartă din nou: „Ești penibilă' 

Tot în ediția de joi, Zanni și Sebastian Chitoșcă își urmăresc colegii, pe Elena Marin și Ștefan Ciuculescu în timp ce poartă un dialog în tufișurile din junglă. Discuția celor doi s-a axat pe afirmațiile Irishei, care a plecat din competiție:„M-au jignit foarte tare în această competiție Zanni si Sebastian'.

Discuția celor doi este întreruptă de coechipieri, fără ca Faimosa să mai termine ce avea de spus: „În momentul în care nu este acel om și știi să vorbești cu băieții foarte urât de ea și o jignești…'.

Zanni nu s-a putut abține. Răbufnește și spune tot ce crede: „De ce mințiți, mă? El tace că știe că tu ești penibilă și de aia tace'. 

La rândul lui, Ștefan Ciuculescu a susținut că nu mai vrea să aibă niciun fel de legătură cu Zanni și cu Sebastian Chitoșcă: „Eu am luat decizia să nu mai am legătură de salut cu aceste două persoane'. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton