Cristina Herea este însărcinată: „Am avut trei luni cu probleme”

 Mirea Roxana
.

Cristina Herea trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Celebra prezentatoare TV, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată cu primul ei copil, la aproape un an de când s-a căsătorit cu Mihai Benga. Din nefericire, aceasta a dezvăluit că primele trei luni de sarcină au fost foarte grele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Herea și Mihai Benga trec prin cele mai frumoase momente așteptând să devină părinți pentru prima dată. Celebra prezentatoare TV este însărcinată și va deveni mamă la sfârșitul lunii noiembrie. Cristina Herea și Mihai Benga și-au dorit foarte mult această minune în viața lor, iar visul li s-a îndeplinit la aproape un an de la nuntă.

109279553_10157705051784211_3916539581378253208_n109279553_10157705051784211_3916539581378253208_n

Cristina Herea este însărcinată în trei luni, însă aceasta a fost o perioadă destul de dificilă pentru prezentatoarea TV. Cristina a dezvăluit că au fost trei luni cu probleme, dar încearcă să rămână optimistă că totul se va sfârși cu bine. De asemenea, este fericită că soțul ei îi este alături necondiționat.

Citește și: Andra și David de la Mireasa s-au împăcat, după ce au anunțat că divorțează:„Visăm să devenim părinți'

Citește și: Deea Codrea de la Bravo, ai Stil!a dezvăluit sexul bebelușului

Citește și: Brigitte a plâns în direct din cauza certurilor cu Florin Pastramă:„Are niște probleme grave'

Citește și: Daniela Gyorfi recunoaște că e geloasă, în relația cu George Tal:„A fost o perioadă mai delicată între noi'/ EXCLUSIV

Cristina Herea este însărcinată în 3 luni

Cristina Herea, din cauza problemelor avute, a fost nevoită să meargă de mai multe ori la spital. Această perioadă de trei luni de sarcină a fost foarte dificilă petru prezentatoarea TV, având stări de rău accentuate.

Sunt în 14 săptămâni de sarcină. Nu pot spune că a fost uşoară toată această perioadă, de când am aflat că sunt gravidă. Am avut trei luni cu probleme, dar cu ajutorul lui Mihai, reuşesc să rămân optimistă că totul va decurge bine. Sunt foarte norocoasă că îl am alături şi mă sprijină necondiţionat', a declarat Cristina Herea pentru romaniatv.net.

Cristina Herea și Mihai Benga vor dezvălui sexul copilului în iunie

Cristina Herea și Mihai Benga vor să organizeze o petrecere în luna iunie, moment în care vor dezvălui și sexul bebelușului. În plus, cei doi vor să facă și un act caritabili odată cu acest eveniment. Invitații la petrecere vor aduce produse pentru copiii abandonaţi la naştere. Toate acestea vor fi donate unui spital din Bucureşti

În urmă cu un an, eu şi Mihai ne-am cunoscut în cadrul celei mai mari acţiuni umanitare pentru bucureşteni, pe care Mihai a susţinut-o. Ne dorim să continuăm drumul nostru în viaţă la fel, astfel marcăm vestea venirii bebeluşului cu o petrecere, în care invitaţii să aducă produse pentru copiii abandonaţi la naştere într-un spital din Bucureşti. Vom dona toate produsele primite!', a mai mărturisit Cristina Herea.

Cristina Herea și Mihai Bemga s-au căsătorit în data de 15 iulie 2020.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton