Coșmarul lui Kylie Minogue. Artista avea cancer la sân, dar la mamografie i s-a spus că e sănătoasă tun

 Oana Popoiag
.

Kylie Minogue este una dintre cele mai frumoase și populare cântărețe, dar, cu toată faima și averea din lume, nu a reușit să evite boala care dă fiori oricărei femei și face anual numeroase victime: cancerul la sân. Ironia sorții este că doctorii i-au spus inițial să nu își facă griji, eșuând să vadă, la analize, tumora. Această greșeală era să o coste viața pe artistă…

Kylie Minogue se poate lăuda, la cei 51 de ani ai săi, cu o carieră fabuloasă în muzică și cu o viață plină de privilegii. Cu toată faima, privilegiile și cu toți banii din lume, micuța australiană, așa cum a fost alintată de presă, nu a putut scăpa de o boală cruntă: cancerul la sân.

Avea doar 36 de ani și o lume întreagă la picioare când a aflat că suferă de cancer. Se întâmpla în 2005, când Kylie Minogue era în culmea succesului, în plin turneu de promovare a unui nou album. Și mai dramatic de atât este faptul că, în primă instanță, cântăreței i s-a spus că e sănătoasă tun și nu e cazul să se îngrijoreze.

Drama lui Kylie Minogue. Avea cancer la sân, dar medicii i-au greșit diagnosticul

Kylie a apelat la medici pentru o mamografie, simțind că ceva este în neregulă, dar a fost trimisă acasă cu precizarea că e alarmă falsă. Câteva săptămâni mai târziu, artista avea să descopere, la o simplă palpare, un nodul. Inutil de precizat că în cazul cancerului fiecare secundă e prețioasă și orice întârziere, cât de mică, poate periclita viața.

Deși în primă instanță a ascuns acest lucru, Kylie Minogue a povestit la Ellen Degeneres Show drama prin care a trecut. 'Nu aveam de gând să spun asta, dar o voi spune, poate ajută și alte femei. Faptul că cineva poartă halat alb și dispune de tot soiul de instrumente medicale nu înseamnă neapărat că e atotștiutor și are dreptate cu tot ce spune', a explicat cântăreața, încurajând femeile să ceară o a doua opinie dacă simt că ceva este în neregulă.

Cancerul i-a furat lui Kylie Minogue șansele de a avea copii

După ce a fost diagnosticată corect, Kylie a urmat un an de tratament, cu mastectomie parțială pentru înlăturarea tumorei maligne, urmată de opt luni de chimio și radio terapie, experiență traumatizantă pentru Kylie, care a comparat chimioterapia cu efectele unei bombe nucleare asupra organismului.

Din fericire, la 15 ani distanță, Kylie Minogue este în afara oricărui pericol, dar, așa cum a mărturisit într-un interviu acum câteva luni, cancerul i-a furat posibilitatea de a deveni vreodată mamă.

Kylie Minogue boalaKylie Minogue boala

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton