Cornel Ilie a avut o iubită, după divorț, dar acum e din nou singur: ”Sechele, regrete”

 Stamen Diana
.

Cornel Ilie de la Vunk a fost astăzi invitat în platoul emisiunii La Măruță, unde a vorbit despre viața de după divorț. Artistul este în continuare singur după despărțirea de Eliza, deși în octombrie declarase cu fermitate că există o persoană specială, în viața lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Divorțul lui Cornel Ilie de mama copiilor lui a luat prin surprindere pe toată lumea. De când s-a aflat că este un bărbat singur, mulți au crezut că între el și Lidia Buble, cea cu care a colaborat pentru o melodie recent, ar fi mai mult decât o relație de prietenie. Cei doi au infirmat zvonurile, ba chiar artistul a mărturisit că există cineva special în viața lui, după divorțul de Eliza.

Lidia-Buble-si-Cornel-Ilie-s-au-dat-de-gol-ca-se-plac.-Gest-intim-facut-in-public-de-cei-doi-840×500Lidia-Buble-si-Cornel-Ilie-s-au-dat-de-gol-ca-se-plac.-Gest-intim-facut-in-public-de-cei-doi-840×500

Astăzi, 10 martie, Cornel Ilie a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, unde a mărturisit că este singur și că nu are iubită. Să se fi despărțit oare cântărețul de femeia care ocupa un loc special în viața lui, după divorțul de Eliza?

'Nu mi-am refăcut viața sentimentală. Îmi refac viața din punct de vedere emoțional, dar nu și sentimental. Pot rămâne sechele, regrete. Sunt niște decizii pe care le rumegi în timp. Cel mai mare avantaj al meu e că pot să scriu muzică și că pot să mă retrag acolo.
Noi am ales o cale civilizată și firească de a divorța. Suntem în continuare prieteni. Nu mă interesează părerea oamenilor despre viața mea personală. Sunt multe greșeli nu e ceva cu care să mă mândresc'
, a declarat Cornel Ilie.

În octombrie a lăsat de înțeles că are o iubită

Însă, în cadrul unui interviu, în luna octombrie, după ce lansase piesa alături de Lidia Buble, Cornel Ilie a admis că există o prezență feminină în viața lui, chiar dacă nu a vrut să ofere detalii.

Pornind de la gândurile sale de pe Instagram „Nu renunța niciodată la cineva la care nu trece o zi fără să te gândești’, Cornel Ilie a fost întrebat dacă există cineva special la care să se gândeasză în fiecare zi, iar răspunsul scurt și concis DA a fost mai mult decât sugestiv.

Citește și: Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie: „Am avut o chimie foarte faină…”

Citește și: Cornel Ilie vorbește despre divorț și deja știe cum ar trebui să fie femeia ideală: „Este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața'

Citește și: Cornel Ilie a recunoscut:este implicat într-o nouă relație amoroasă! Ce a declarat acum, despre Lidia Buble

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie: „Nu a fost deloc ceva spontan'/ EXCLUSIV

Cornel Ilie nu renunță la ideea de căsătorie

Deși a divorțat de câteva luni, artistul de la Vunk nu ar spune nu unei noi căsătorii. Cornel Ilie va face pasul cel mare din nou, însă dacă va exista cineva în viața lui care îl va face să-și dorească asta cu adevărat. În prezent, vedeta se bucură de fiecare moment și încearcă să își revină după divorțul de mama copiilor lui.

'Daca simt să fac asta, da. Dăca simt să fac asta, dar nu caut neapărat. Îmi trăiesc viața foarte relaxat și încerc să nu-mi pun piedici. Trăiesc momentul. Da, sunt asaltat de domnișoare, dar probabil e un efect firesc. Nu e ceva cu care mă mândresc. Nu e un scop acum în viața mea . Eu încerc să renasc, să trăiesc', a mai declarat artistul.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton