Alina Pușcaș s-a accidentat la schi și a ajuns la spital. Care e starea ei de sănătate, acum

 Mirea Roxana
.

Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, au plănuit o escapadă la munte, însă deznodământul nu a fost unul dintre cele mai fericite pentru prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva'. Aceasta a avut parte de un accident pe pârtie, rănindu-se la genunchi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, au mers pentru o zi la munte, iar miercuri seara au ajuns acasă. Chiar dacă vremea a fost una prielnică, pârtia a fost acoperită cu gheață, iar prezentatoarea TV a suferit un mic accident pe pârtie. Aceasta a căzut și s-a lovit la genunchi.

alina4alina4

Alina Pușcaș a împărtășit experiența cu fanii ei de pe Instagram și i-a sfătuit să nu meargă la schi dacă nu sunt foarte bine pregătiți.

Nu știu dacă v-aș chiar recomanda să mergeți, cum am făcut noi, sus, în Sinaia, la cota 2000, unde se schiază, doar acolo se schiază. Într-adevăr, este foarte frumos, vremea a fost bună, există multă zăpadă, dar și foarte multă gheață. Dacă nu ești bine pregătit, mai bine nu te duci', și-a sfătuit Alina Pușcaș fanii.

Citește și: A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei:”M-a cerut în căsătorie de trei ori”

Citește și: Cât de bine arată Alina Pușcaș în costum de baie, la nici o lună după ce a devenit mămică!

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la tribunal pentru custodia băieților:„Copiii au început să pună întrebări' Cine a însoțit-o pe artistă la proces

Citește și: Când începe Mireasa sezonul 3 și cine prezintă show-ul de la Antena 1

Alina Pușcaș, accident la schi

Alina Pușcaș a recunoscut că ea nu a fost foarte pregătită, că nu a avut schiurile șlefuite, cerate și ascuțite. Drept urmare, s-a lovit la genuchi. Aceasta se teme să nu fie vorba despre ligamente încrucișate. De asemenea, Alina a mai enumerat și alte peripeții întâmpinate la munte.

N-am fost foarte bine pregătită cu schiurile pentru că nu le-am șlefuit, cerat, ascuțit cam de un an și ceva. Drept dovadă, uite ce am pățit. În momentul de față chiar sper să nu fie vorba despre ligamente încrucișate, deși mă gândesc că dacă ar fi fost asta aș fi avut niște dureri insuportabile.

Momentan sunt ok-ish. Deci nu e atât de grav. Așadar, exceptând faptul că am căzut destul de rău pe gheață, că toate pârtiile erau cu multă gheață pe ele, că s-a întrerupt curentul vreo oră și ceva în Valea Soarelui și în Valea Dorului și au fost mulți oameni prinși în scaune, a fost foarte drăguț tot', a spus prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva', pe Instagram, după ce s-a întors de la munte.

Noi detalii despre Starea Alinei Pușcaș

Alina Pușcaș a mărturisit că a fost prima dată când a îndrăznit să schieze pe gheață.

A fost pentru prima oară când am îndrăznit să schiez pe gheață. Pe a doua pârtie pe care am dat-o am și căzut în genunchi și am lovit cu genunchii gheața. A fost prima oară când m-am lovit rău de tot. La un moment dat în Elveția am căzut într-o prăpastie, dar atunci nu am pățit nimic de genul ăsta ligamente, genunchi', a povestit Alina Pușcaș la Antena Stars.

De asemenea, prezentatoarea TV a vorbit și despre recomandările medicilor.

„Sunt în continuare cu orteză, este imobilizat piciorul drept. (…) Se pare că ligamentul colateral interior este afectat, de aceea trebuie să port câteva săptămâni această orteză fixă. Cel puțin 3 săptămâni va trebui să o port. Trebuie să am multă grijă. După o lună va trebui să fac o recuperare specială. Cu siguranță voi rămâne cu frică față de gheața pe care o poți întâlni pe pârtie. Greșeala mea a fost că am mers cu schiurle neascuțite', a povestit Alina Pușcaș.

Sursa Foto: Instagram, captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton