Claudia Schiffer a împlinit 50 de ani și arată la fel ca la 35! Face multe sacrificii pentru siluetă, dar are un truc ieftin și la îndemână pentru oricine

 Cica Cristina
.

Claudia Schiffer a împlinit marți 50 de ani, însă supermodelul pare să fi descoperit elixirul tinereții! Nu s-a schimbat aproape deloc în ultimii ani și continuă să facă senzație la fiecare apariție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Top-modelul german nu își arată deloc vârsta. Vedeta a marcat cea de-a 50-a aniversare într-o fabuloasă rochie Balmain, albastră, pe corp, care i-a pus în valoare trupul fără cusur al vedetei.

Vedeta a postat o înregistrarea video, în care apare suflând în lumânările de pe tort, profitând de ocazie pentru a mulțumi directorului de creație al casei de modă: „Mulţumesc, Olivier Rousteing, pentru frumoasa mea rochie Balmain de aniversare.

Citește și: Alina Laufer încearcă să devină mamă de 8 ani și a reușit prin fertilizare in vitro:„Am pierdut o sarcină. La fiecare 6 luni, repetam analizele'

Claudia Schiffer, care a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 30 de ani, obținând statutul de supermodel, alături de Cindy Crawford și Naomi Campbell, și-a făcut apariția în peste 1.000 de coperte de reviste și chiar deține recordul în acest sens, notează adevarul.ro.

În urmă cu 2 ani, a îndrăznit să pozeze nud pentru coperta revistei Vogue Italia.

Citește și: Luis Lazarus revine la TV.Ce emisiune va prezenta și la ce post

Secretele Claudiei Schiffer pentru a se menține în formă

Surprinzător, vedeta a dezvăluit că face destul de multe sacrificii pentru a avea un asemenea corp: Nu sunt una dintre acele femei care pot să mănânce orice îşi doreşte’, a mărturisit sincer Claudia Schiffer.

Citește și: Moștenitorul Playboy a devenit tată pentru prima oară!Primele imagini cu fiica lui Cooper Hefner

Secretul prețios al Claudiei Schiffer este că mânâncă întotdeauna fructe înainte de masa de prânz. Motivele? În primul rând, acestea ajută mult la digestie și, în al doilea rând, nu îi pemit să exagereze cu porția de mâncare.

De asemenea, o astfel de siluetă nu se poate menține doar prin alimentație, ci presupune și multă muncă fizică. Vedeta aleargă și face diferite exerciții la sala de fitness, care vizează modelarea corpului.

Claudia-Schiffer-1-685×1024Claudia-Schiffer-1-685×1024

Sursa foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton