Claudia Pătrășcanu continuă atacul la Bianca Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău: ”Această femeie...”

 Stamen Diana
.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu pare că e departe de a se încheia, după ce fosta soție a lui Alex Bodi a început o relație cu Gabi Bădălău. Artista continuă să o atace pe vedetă de fiecare dată când apare la TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu îl au în comun pe Gabi Bădălău, iar de aici a început un adevărat război între ele. Artista este într-o luptă continuă prin tribunale cu tatăl copiilor ei, în timp ce fosta soție a lui Alex Bodi se plimbă cu el prin vacanțe de lux.

Claudia Pătrășcanu 2Claudia Pătrășcanu 2

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a făcut câteva declarații despre Claudia Pătrășcanu, după ce aceasta l-ar fi scuipat pe Gabi Bădălău atunci când a fost la Constanța să-și ia copiii. Artista a luat foc și a atacat-o dur pe vedetă.

'Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură. Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe. Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată. Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva', a declarat Claudia Pătrășcanu.

Încă soția lui Gabi Bădălău i-a transmis Biancăi Drăgușanu să nu se mai amestece în familia ei și să nu-și mai dea cu părerea despre ea. 'Dumneai nu are nicio legătură și nicio treabă. Consider că, cu cât vorbește mai puțin de mine sau despre situația noastră, ar fi mult mai bine.', a mai spus artista.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii: „A ieșit un mare scandal”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un bărbat, în plin scandal cu Gabi Bădălău: „Nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată”

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că a refuzat să participe la Survivor din cauza lui Gabi Bădălău: „Mă terorizează că nu sunt lângă copii!”

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre scandalul din fața porții cu Gabi Bădălău

Săptămâna trecută, afaceristul a mers la Constanța să-și ia copiii, însă artista nu a vrut sub nicio formă să-i dea, iar de aici a început un întreg scandal. Claudia Pătrășcanu l-ar fi scuipat pe Gabi Bădălău, așa cum el a declarat, însă ea neagă acest lucru.

'Aș prefera să nu discut. Sunt aici pentru cariera mea, pentru jobul meu. Nu este adevărat și detaliile acestea le cunosc Protecția Copilului și Poliția Locală. Toate aceste detalii au fost constate de acești oameni. Eu nu aș vrea să dau detalii de genul acesta. Cunosc foarte bine detaliile și tot ce s-a întâmplat în ziua respectivă acești oameni de la aceste instituții. Sunt niște strategii, nu știu dacă bine puse la punct neapărat. Eu nu le consider așa, ci niște lucruri răutăcioase și mai consider că dacă se va continua cu astfel de situații nu vom ajunge nicăieri', a declarat Claudia Pătrășcanu la 'Showbiz Report'.

Vedeta continuă războiul cu tatăl băieților ei și nu se lasă până când nu va obține ceea ce își dorește. 'Ce mă interesează pe mine și ce ține mine, consider că voi merge cât mai departe, voi face cât mai posibil să aflu ce s-a întâmplat cu dosarele de la Bolintin, Constanța și voi bate la ușile instituțiilor și voi încerca public să ies atunci când consider că nu mai pot. Sper să-și facă treaba cei de la Protecția Copilului', a mai spus vedeta.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton