Cătălin Botezatu, la spital cu probleme de sănătate! Se operează din nou în Turcia

 Cica Cristina
.

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâinile medicilor, dat fiind că se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Designerul se află din nou în Turcia, unde urmează să fie supus unei noi intervenții chirurgicale. Cum se simte acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu se confruntă cu noi probleme de sănătate. Designerul nu a vrut să spună despre ce este vorba, însă a anunțat că va suferi o nouă intervenție chirurgială în Turcia.

Catalin-Botezatu-1Catalin-Botezatu-1

„Sunt din nou la Istanbul, la spitalul care are grijă de mine. Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe (sigură) din toate punctele de vedere. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de câte ori este nevoie, sunt cei mai buni', a transmis Cătălin Botezatu pe contul său de Instagram.

Cătălin Botezatu a trecut razant pe lângă moarte

Cătălin Botezatu a fost ultima dată în Turcia în urmă cu o lună, când și-a efectual un control de rutină.

Juratul de la „Bravo, ai stil!' se confruntă de mai mulți ani cu probleme de sănătate, reușind să câștige inclusiv lupta împotriva cancerului. La începutul anului trecut, designerul susținea că a fost la un pas de moarte, după ce i s-a descoperit o tumoră la colon.

A fost operat de nu mai puțin de patru ori și a fost nevoit să facă inclusiv chimioterapie. 'Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea', preciza Cătălin Botezatu la acel moment.

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad:”M-am îndrăgostit de ea la prima vedere”

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Mădălina Manole:”Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam”

Citește și: Cum arată Oana Roman în rochie mini, după ce a slăbit colosal.Ce dietă ține

Citește și: Zanni de la Survivor a trăit clipe cutremurătoare la orfelinat:„Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam'/ EXCLUSIV

Cătălin Botezatu a slăbit 12 kg după operația la colon

Cătălin Botezatu are cinci stenturi la inimă, iar în urmă cu un an i s-a descoperit și o tumoră la colon. A fost supus la acel moment pentru extirparea sa. Boala a lăsat, însă, urme vizibile, Cătălin Botezatu slăbind nu mai puțin de 12 kilograme în doar câteva luni.

Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars. 

Cătălin Botezatu: „Nu am privit boala asta ca pe una fatală'

„Mi-a fost greu, pentru că nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer. Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer.

Efectiv, în momentul acela, poate alți oameni ar fi reacționat negativ, ar fi plâns, ar fi urlat. Eu doar am întrebat: „Care e următorul pas? Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi și să găsească soluții. Eu nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele, spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele, cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu', ne-a spus Cătălin Botezatu în urmă cu ceva timp, în legătură cu problemele sale de sănătate

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton