Cine sunt finalistele de la Burlacul. Andi Constantin a ales patru fete

 Mirea Roxana
.

Cine sunt finalistele de la Burlacul. Emisiunea Burlacul se apropie cu pași repezi de sfârșit. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle cine este aleasa inimii lui Andi Constantin. Multe fete s-au luptat pentru a-i câștiga iubirea, însă au mai rămas doar patru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine sunt finalistele de la Burlacul. Cele patru finaliste de la Burlacul sunt Ana Bene, Melissa Azak, Simona Bălăceanu şi Alexandra Mucea. Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură Finala Burlacul 2021 și mai ales să afle cine va fi câștigătoarea.

200824792_4127819707257246_3091978662802465016_n200824792_4127819707257246_3091978662802465016_n

În ultima ediție a emisiunii Burlacul, Andi Constantin a decis ca Malinka Zina să plece acasă, spunându-i că nu se vede toată viață alături de ea. Lupta pentru inima Burlacului este din ce în ce mai strânsă, iar cele patru finaliste mai au o șansă să-l impresioneze.

Citește și: Când are loc finala Burlacul și ce schimbări au apărut în program

Citește și: Cătălin Măruță, mesaj neașteptat pentru Alex Velea:„De pe margine meciul pare chiar pe viață și pe moarte'

Citește și: Daniela Iliescu și Culiță Sterp au publicat prima poză cu bebelușul.„Un îngeraș de băiat'

Citește și: Anamaria Prodan, despre partaj, după ce Reghe a declarat că divorțează:„O să-i las lui…'

Cine este Ana Bene, una dintre finalistele de la Burlacul

Cine sunt finalistele de la Burlacul. Ana Bene este de profesie cosmetician și make up artist, dar printre pasiunile ei se numără și sporturile de iarnă. Locuiește în Cluj Napoca și crede că are șanse mari să îl cucerească pe Andi Constantin.

„Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare.Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine.

Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân, la 29 de ani', i-a spus Ana Bene lui Andi Constantin.

Cine este Melissa Azak, una dintre finalistele de la Burlacul

Cine sunt finalistele de la Burlacul. Melissa Azak nu a participat încă de la început la Burlacul. Concurenta a apărut în emisiune în cea de-a şaptea ediţie. Mai exact, finalista de la Burlacul a văzut echipa de filmare pe străzile din Istanbul, a abordat-o şi a decis să se înscrie pentru a-l cucerii pe Andi Constantin. Melissa de la Burlacul are 28 de ani. Tânăra s-a născut în Franţa şi este pe jumătate turcoaică. Noua concurentă a făcut cursuri de design vestimentar.

M-am născut în Franța, dar sunt pe jumătate turcoaică. Am crescut în Franța și am făcut cursuri de design vestimentar. Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța. Mă descurc foarte bine, stau singură de la 18 ani. Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc', a spus Melissa Azak.

Cine este Simona Bălăceanu, una dintre finalistele de la Burlacul

Cine sunt finalistele de la Burlacul. Simona Bălăceanu de la Burlacul are 25 de ani. Este kinetoterapeut de profesie, dar se ocupă și cu pictura. La prima întâlnire, tânăra i-a făcut un cadou lui Andi Constantin, dăruindu-i un tablou, în care apar amândoi, sub cerul înstelat, luminat de lună.

Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este „culoarea' mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat. Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum.

Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o „trăire' de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț(creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea. Mulțumesc celor care mă susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie tăcută', scria Simona, pe contul ei de Facebook.

Cine este Alexandra Mucea, una dintre finalistele de la Burlacul

Cine sunt finalistele de la Burlacul. Alexandra Mucea a venit tocmai din Londra special să-l întânească pe Andi Constantin. Finalista de la Burlacul este foarte încrezătoare că va ajunge la inima fostei ispite de la Insula Iubirii.

Alexandra e copilăroasă și îmi place asta la ea. Atunci când vezi inimioare, peseme că ești îndrăgostită și găsești forma aceea în orice lucru pe care îl vezi. Știu că ei îi plac lucruri acestea, girlish. Cred în semne, da. Câteodată după ce le observ stau să mă gândesc mai bine ce reprezintă', a spus Andi Constantin despre Alexandra Mucea, una dintre finalistele de la Burlacul

Nu sunt genul de persoană care discută sentimentele, dar cred că m-ai ajutat foarte mult să mă deschid mai mult și să trec peste unele frici pe care le-am avut. Să mă deschid față de tine a fost foarte ușor. Întotdeauna mi s-a reproșat că sunt prea închisă și nu pot să fiu citită. Poate că e din cauză că sunt prea nerăbdătoare. Mă bucur pe moment și vreau să le simt mai repede, dar am și învățat că dacă am răbdare, lucrurile sunt mai frumoase pe parcurs. Cred că de asta mi-am dat seama aici. Relația noastră a fost treptată, am început o prietenie și acum avem ceva mai mult', i-a spus Alexandra lui Andi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton