Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

 Stamen Diana
.

Artista și-a refăcut viața la 6 luni de la despărțirea de George Burcea cu fratele unei celebre prezentatoare TV de la noi. Mulți s-au întrebat cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan, iar noi vă dăm toate detaliile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După multe luni în care a fost dezamăgită și a suferit din cauza lui George Burcea, Andreea Bălan s-a îndrăgostit de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint.

Noul iubit al vedetei are o situație financiară foarte bună, spre deosebire de George Burcea, care nu încasa prea mulți bani din teatru. Tiberiu Argint, noul iubit al Andree Bălan, este manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio.

Artista și fratele Soniei Argint au o relație de trei săptămâni și par a fi foarte fericiți împreună și trăiesc intens momentele petrecute împreună. Noi vă spunem cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan.

Citește și: Andreea Bălan a plecat la mare, fetițele au rămas cu George Burcea. Surpriza de care au avut parte în grija actorului

Cine este Tiberiu Argint

Numele complet al noului iubit al Andreei Bălan este Tiberiu Alexandru Argint. Fratele prezentatoare TV a studiat la Colegiul Tehnic de Arhitectura „I.N. Socolescu”, apoi a urmat cursurile la Facultatea de Arhitectură.

Pe lângă compania la care lucrează, Tiberiu Argint este împlicat și în alte afaceri și cine ar fi crezut că până la această vârstă a realizat atât de multe proiecte de succes.

Citește și: Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea. „Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani”/ EXCLUSIV

Bărbatul s-a născut pe 19 octombrie 1984 și are 36 de ani, fiind de aceeași vârstă cu vedeta. Sonia Argint este o cunoscută prezentatoare TV de la Televiziunea Română.

Cine-este-Tiberiu-Argint-noul-iubit-al-Andreei-Bălan-2Cine-este-Tiberiu-Argint-noul-iubit-al-Andreei-Bălan-2

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton