Cine este și cum arată acum soția lui Șerban Huidu. Fotografie rară de familie

 Mirea Roxana
.

Cristina Huidu, soția lui Șerban Huidu, este o apariție rară în spațiul public. Aceasta își dorește să fie cât mai discretă și să stea departe de lumina reflectoarelor. Recent, Giulia Anghelescu, soția fratelui lui Șerban Huidu, a publicat o fotografie de familie pe Instagram, în care apare și Cristina Huidu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Șerban Huidu a plecat recent în vacanță, în Grecia, împreună cu familia. Mai exact, celebrul prezentator s-a bucurat de momente de relaxare alături de soția lui, Cristina Huidu, dar și de fratele lui, Vlad, și soția acestuia, Giulia Anghelescu și de copii. Cu această ocazie, Giulea Anghelescu a publicat o imagine de familie din vacanță în care a apărut și Cristina Huidu.

158351987_10159252391862938_2516729975902334608_n158351987_10159252391862938_2516729975902334608_n

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Șerban Huidu

Cristina Huidu este managerul de vânzări al unei agenții de turism. Soția lui Șerban Huidu s-a străduit în ultimii ani să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor și să se fie discretă cu aparițiile în presă. De data aceasta, în contextul vacanței în familie, Cristina Huidu a apărut în fotografia respectivă, publicată pe rețelele sociale, iar internauții s-au bucurat s-o vadă alături de persoanele dragi din viața ei.

Citește și: Marian Vanghelie, primele declarații după ce a fost acuzat de Oana Mizil că a bătut-o:„Ne-am certat, situația e…'

Citeștre și: Simona Halep şi Toni Iuruc, petrecere tradiţională de logodnă.Cum au sărbătorit

citește și: Drama actriței Anca Dinicu, alias Gina Felea din Băieți de Oraș:„Am intrat în depresie, nu puteam să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel și-a cerut în căsătorie iubita!Cum arată inelul de logodnă

Soția lui Șerban Huidu este o prezență discretă

Cristina și Șerban Huidu s-au căsătorit la începutul anului 2000. Aceasta a ajuns în atenția presei în anul 2010, când prezentatorul TV a avut accidentul la schi și s-a aflat la un pas de a-și pierde viața. Ulterior, în anul 2011, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier. Mașina condusă de el a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, iar 3 oameni au murit. În perioada respectivă, Cristina Huidu a ajuns din nou în atenția publicului.

Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla. S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu. Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el', a declarat Cristina Hudiu, soția lui Șerban Huidu, anul trecut.

Soția lui Șerban Huidu a dezvăluit că ei niciodată nu i-a plăcut să apară, să fie persoană publică. Drept urmare, n-a mers niciodată la evenimente, preferând să își țină departe de ochii curioșilor viața privată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton