Cine este Ruslana Krutas, contorsionista de la Românii au talent. Alexandra Dinu i-a dat Golden Buzz

 Stamen Diana
.

Ruslana Krutas, o tânără de 20 de ani din Kiev, a primit Golden Buzz la Românii au talent din partea juratei Alexandra Dinu. Tânăra a pus în scenă un moment impresionant de contorsionim.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ruslana Krutas a reușit să cucerească jurații de la Românii au talent cu mișcările sale pe scenă. Alexandra Dinu a fost impresionată de concurentă și i-a dat Golden Buzz.

Ruslana Krutas Românii au talent (2)Ruslana Krutas Românii au talent (2)

De la vârsta de 3 ani, Ruslana Krutas de la Românii au talent a început să facă gimnastică ritmică, iar la vârsta de 6-7 ani a descoperit contorsionismul. Primul său spectacol l-a avut la vârsta de 5 ani, iar de atunci călătorește prin toată lumea, unde impresionează cu talentul său.

'Mă numesc Ruslana Krutas, am 20 de ani şi vin din Kiev, Ucraina. Călătoresc foarte mult. Am ajuns în 25 de ţări cu spectacolul meu. Acum, sunt pentru prima oară în România şi îmi place ţara asta. Am venit în România pentru a-mi arăta talentul şi sper ca românii să mă aprecieze. Sunt emoţionată de fiecare dată înainte să intru pe scenă, trăiesc foarte multe sentimente', a declarat concurenta.

Alexandra Dinu a rămas fără cuvinte atunci când a văzut-o pe Ruslana la Românii au talent și i-a dat Golden Buzz când a văzut show-ul pe care l-a făcut.

'La un moment dat nu mai înţelegeam nimic, unde e capul, unde sunt picioarele, a fost o nebunie curată şi culmea, cele mai dificile poziţii, cele mai inimaginabile în care tu ca spectator simţi durere doar privind, chipul ei apărea aşa cu un zâmbet cât toată faţa şi nu era un zâmbet forţat, crispat ci era relaxată şi naturală. Chiar cred că Ruslana e un fenomen al naturii. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată', a mărturisit Alexandra Dinu.

Citește și: Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc de la Românii au Talent. Andra i-a dat Golden Buzz

Citește și: Cine este Daria Batschi, „fata cu harpa”, de la Românii au Talent. A primit Golden Buzz de la Andi Moisescu

Citește și: Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIU

Citește și: Cum arăta Alexandra Dinu acum 20 de ani. A debutat ca prezentatoare la TVR 2, iar apoi s-a căsătorit cu Adrian Mutu

Cine este Ruslana Krutas de la Românii au talent

Ruslana Krutas de la Românii au talent este din Kiev și studiază la Academia de Circ de la Kiev. Tânăra este susținută de familie necondiționat, iar mama ei o însoțește la fiecare spectacol. Concurenta are și un iubit care îi este alături de fiecare dată și o încurajează mult pe plan profesional.

Tânăra are un record mondial, pentru numărul în care sparge cu spatele 24 de baloane. Ruslana a declarat că dacă va ajunge în finală, va pregăti ceva frumos pentru telespectatori. Concurenta poate și să desfacă sticle de bere cu talpa piciorului.

FOTO: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton