Cine este Radu Bobelică de la Mireasa. Participă la emisiune alături de mama lui, doamna Ana

 Stamen Diana
.

Radu Bobelică participă la Mireasa alături de mama lui, doamna Ana, iar cine ar fi crezut că concurentul a fost părăsit de tată înainte de a împlini un an. Iată care e povestea tânărului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Bobelică de la Mireasa este un bărbat care a trecut prin multe și cine ar fi crezut că tatăl său l-a abandonat încă de când era foarte mic. Concurentul nu și-a cunoscut niciodată tatăl.

'Am avut și eu destule probleme în viață. Mi-a fost foarte greu. El a crescut fără tată. Ne-a părăsit când Răducu nu avea nici măcar un an. Fetele m-au ajutat enorm de mult. Soarta mea a fost ca fetele să le am cu alt bărbat, care a murit. Am rămas văduvă la 35 de ani. Am zis să-mi refac viața, dar din păcate am dat de acest bărbat care ne-a părăsit. Aș vrea ca Radu să-l cunoască pe el, pentru că nu-l știe', a povestit doamna Ana.

Raducu, așa cum îl alintă mama lui, își dorea să devină fotbalist, însă un accident rutier i-a distrus acest vis. 'Mama este ca și îngerul meu păzitor. Trebuia să mă fac fotbalist, dar am avut un accident rutier.', a spus concurentul.

Citește și: Cine este Ionuț Ungureanu de la Mireasa. A venit în emisiune însoțit de mătușa lui, Ermina

Cine-este-Radu-Bobelică-de-la-Mireasa-2Cine-este-Radu-Bobelică-de-la-Mireasa-2

Cine este Radu Bobelică de la Mireasa

Radu Bobelică de la Mireasa are 31 de ani, este din Simeria și cine ar fi crezut că a ieşit dintr-o relaţie de 5 ani, din cauza infidelităţii partenerei. Concurentul a avut de mai multe ori posibilitatea să plece să muncească în străinătate, însă nu s-a putut desprinde de mama sa, căreia îi este recunoscător că s-a sacrificat pentru el.

Radu de la Mireasa fost părăsit de tată când avea doar un an, iar dacă ar avea posibilitatea, ar vrea să îl întrebe de ce a făcut acest lucru. În emisiune, tânărul participă alături de mama sa, doamna Ana.

Citește și: Cine este David Stancu de la Mireasa. Concurentul a venit în emisiune alături de mama lui, doamna Mia

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton