Cine este Petronela Cinori de la ”Mireasa”. Nici nu a intrat bine în competiție, că a stârnit antipatii. Celelalte concurente au numit-o ”falsă”

 Oana Popoiag
.

Petronela Cinori este o tânără de 32 de ani din Râșnov, cu succes în afaceri. Și la bărbați, după cum pare să demonstreze trecutul, căci fata a fost cerută până acum în căsătorie de două ori. Nu a spus 'da' niciodată, dar speră ca la emisiunea 'Mireasa' să-și găsească Alesul. La nici 24 de ore de la începerea competiției, Petronela și-a atras antipatii din partea celorlalte concurente.

La 32 de ani, Petronela Cinori nu și-a găsit încă bărbatul cu care să-și petreacă tot restul vieții, dar speră ca emisiunea 'Mireasa', prezentată de Diana Dumitrescu, să-i ofere această ocazie unică. Deși tânăra născută în Râșnov a fost cerută în căsătorie de două ori până acum, nu a simțit că a găsit persoana cu care să facă pasul cel mare.

Cine e Petronela Cinori, de la 'Mireasa'

Dacă la capitolul dragoste nu a avut un noroc nebun, la capitolul afaceri s-a descurcat întotdeauna, spiritul său antreprenorial ajutând-o să managerieze diferite afaceri. Împreună cu familia sa, se ocupă de un depozit de legume-fructe, iar pe cont propriu a condus un salon de înfrumusețare, după ce a urmat mai multe cursuri de cosmetică și styling.

La nici 24 de ore de la intrarea în casa 'Mireasa', Petronela Cinori deja făcea vâlvă, stârnind un val de antipatii printre celelalte concurente. Fetele au criticat-o dur și au spus despre ea că este 'falsă'. Rămâne de văzut cum va evolua situația.

cine este Petronela Cinori de la Mireasacine este Petronela Cinori de la Mireasa

Foto: PR, Facebook

Citește și: Cine este Raluca Purice, de la 'Mireasa'. Tânăra de 21 de ani are o singură pretenție de la bărbatul care îi va cuceri inima

Nu rata: Cine e Vasile Turnău, de la 'Mireasa'. Concurentul a suferit o mare decepție sentimentală în trecut

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton