Cine este Lidia Buble de la Asia Express. Are 10 frați

 Mirea Roxana
.

Cine este Lidia Buble de la Asia Express. Lidia Buble a plecat în aventura vieții ei la Asia Express alături de sora ei, Estera. Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi și a cunoscut succesul după ce a lansat melodia ‘Noi simțim la fel’, împreună cu Adrian Sînă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Lidia Buble de la Asia Express. Lidia Buble de la Asia Express este foarte curajoasă și cu spiritul de aventură dezvoltat, motiv pentru care nu a stat pe gînduri și a acceptat provocarea de a participa la emisiunea care va fi difuzată curând la Antena 1. În plus, artista nu a plecat pe Drmul Împăraților de una singură, ci însoțită de sora ei Estera.

Cele două surori și-au depășit limitele la Asia Express, iar fanii lor așteaptă cu sufletul la gură să vadă care au fost peripețiile și obstacolele întâmpinate de Lidia Buble și Estera la Asia Express. Pe Lidia Buble o cunoaște deja o țară întreagă. Aceasta are 28 de ani și este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, piesele ei bucurându-se de fiecare dată de un real succes.

lidia-1lidia-1

Cine este Lidia Buble de la Asia Express

Cine este Lidia Buble de la Asia Express. Lidia Buble, care a participat la Asia Express alături de sora ei, este o cântăreață cunoscută și îndrăgită din România. Aceasta are 28 de ani și a fost pasionată de muzică încă din copilărie. Totuși, Lidia Buble, de la Asia Express, la o vârstă fragedă, a început gimnastica de performanță și a urmat cursurile unei facultăți de sport.

Cu toate acestea, muzica a fost adevărata ei dragoste și a decis să meargă pe acest drum. Chiar dacă pasiunea pentru muzică a existat mereu, Lidia Buble a început o carieră muzicală după vârsta de 20 de ani, în București, după ce în copilărie a cântat în corul bisericii. Talentul Lidiei Buble a fost descoperit și promovat de Adrian Sînă. Cei doi au lansat piesa ‘Noi simțim la fel’, în anul 2014, care s-a bucurat de un real succes.

Citește și: Ce l-a convins pe Connect-R să participe la Asia Express:„De doi sau trei ani primesc oferta asta'

Citește și: Cine este Patrizia Paglieri de la Asia Express.A fost jurat la MasterChef

Citește și: Mihaela Bilic o înlocuiește pe Oana Cuzino, la Pro TV.Ce emisiune va prezenta

Citește și: Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de Dj Vinnie, tatăl fiului ei:„El nu a fost pregătit. Problema…'

Lidia Buble, de la Asia Express, are 10 frați

Cine este Lidia Buble de la Asia Express. Tot în anul 2014, Lidia Buble, care a participat la Asia Express, a lansat și piesa ‘Kamelia’, un alt hit pe piața muzicală din România. Cel de-al doilea single al Lidiei se numește „Inima nu știe' și a fost lansat la începutul anului 2015.

Lidia Buble, pe când era doar o fetiță, a cântat în corul bisericii penticostale „Emanuel” din Deva, la care tatăl ei este pastor. Artista provine dintr-o familie numeroasă, având zece frați: Diana Buble, Corneliu Buble, Elisei Buble, Iosif Buble, Lorena Buble, Daniel Buble, Daniela Buble, Beniamin Buble, Estera Buble, Simion Buble.

Lidia Buble, care a participat la Asia Express, își iubește foarte mult familia, dovadă fiind și relația extraordinară pe care o are cu sora ei, Estera, alături de care a plecat pe Drumul Împăraților.

Lidia Buble de la Asia Express, relație cu Răzvan Simion

Cine este Lidia Buble de la Asia Express. Lidia Buble și Răzvan Simion au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani de zile. Relația celor doi a început în anul 2015, însă, în urmă cu un an, s-au despărțit. Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble.

O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.

Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit', a scris atunci Răzvan Simion pe rețelele sociale.

Răzvan Simion nu i-a cunoscut pe părinții Lidiei Buble

În cei cinci ani cât au fost împreună, Răzvan Simion nu a fost niciodată acasă la părinții Lidiei Buble și, mai în glumă, mai în serios, cântăreața a dezvăluit pentru VIVA! care este motivul.

„De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă', declara Lidia pentru VIVA! în decembrie 2019, cu câteva luni înainte ca ei să se despartă.

Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie', ne-a mai spus Lidia.

Cine mai participă la Asia Express, pe lângă Lidia Buble

Asia Express începe în luna septembrie. Marea premieră al celui de-al patrulea sezon Asia Express urmează să aibă loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la ora 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19 tot la ora 20.00, iar pe 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână, de la 20:30 la Antena 1.

Provocarea de a pleca pe Drumul Împăraților a fost acceptată de către 9 perechi. Pe lângă Lidia Buble și Estera, la Asia Express au mai participat și Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Concurenții vor lupta pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express. Traseul de pe Drumul Împăraților începe în Turcia, cursa continuând apoi în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cele patru țări le vor oferi concurenţilor un mix perfect pentru o aventurã care îi va scoate în fiecare moment din zona de confort.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton