Cine este Ionuț Raicu de la "Mireasa". S-a întors din Franța din pricina unor probleme medicale/ GALERIE FOTO

 Cica Cristina
.

Ionuț Raicu s-a întors din Canada și s-a înscris la emisiunea „Mireasa', pentru a-și găsi jumătatea.

Ionut-Raicu-1Ionut-Raicu-1

Ionuț Raicu, în vârstă de 23 de ani, este din Reghin. A locuit în Franța, țara în care s-a stabilit cu mama sa în urmă cu câțiva ani. După ce a devenit major, el și-a îndeplinit visul de a se înrola în armata Legiunii Străine. S-a pregătit de la 14 ani până la 18 ani.

Citește și: Cine este Armando Rădulescu de la „Mireasa”. A suferit o mare dezamăgire în dragoste și nu vrea să repete experiența din trecut/ GALERIE FOTO

Din păcate, după un an de serviciu activ, Ionuț a fost nevoit să revină în România, din pricina unei probleme medicale oftalmologice.

Are o afacere în parteneriat cu cel mai bun prieten. Se ocupă cu producția de materie primă pentru instrumente, pentru confecționare viorilor.

Decizia sa de a intra în casa Mireasa este una atipică, având în vedere că este un bărbat retras, care nu se simte tocmai confortabil să se expună în fața celor din jurul său. Totuși, el este optimist și convins că această experientă îi va aduce numai lucruri bune în viață.

El vine însoțit de Andrada Luca, cea mai bună prietenă a sa. Are 22 de ani și lucrează ca economist. Se cunosc din copilărie, iar Ionuț are încredere că îl va ajuta să-și găsească partenera ideală.

Citește și: Cine este Raluca Purice, de la 'Mireasa'. Tânăra de 21 de ani are o singură pretenție de la bărbatul care îi va cuceri inima

În cadrul show-ului și-ar dori să cunoască o femeie pe gustul lui, care să fie pregătită pentru căsătorie. În egală măsură, aleasa va fi nevoită să treacă toate testele Andradei, cea mai bună prietenă a sam care îl va însoți în această aventură.

Marele premiu de la „Mireasa' este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captura YouTube

Citește și: Cine este Alexandra Lincă de la „Mireasa”. Are 22 de ani și face parte dintr-un ansamblu de dansuri populare/ GALERIE FOTO

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton