Imagine impresionantă în Brazilia: drapelele celor 166 de state afectate de coronavirus, proiectate pe statuia lui Hristos Mântuitorul

 Dumba Gabriela
.

O imagine impresionantă face ocolul Pământului zilele acestea și vine din Brazilia. Drapelele celor 166 de ţări afectate de coronavirus au fost proiectate în timpul unei slujbe de rugăciune, fără public, oficiată pentru toţi bolnavii din lume la Sanctuarul Cristo Redentor (Hristos Mântuitorul), statuia uriaşă care veghează de pe muntele Corcovado asupra oraşului brazilian Rio de Janeiro.

Coronavirus-COVID-19-nCoV-2019-23-of-23-12Coronavirus-COVID-19-nCoV-2019-23-of-23-12

La eveniment au fost prezenţi doar fotografi şi fotoreporteri acreditaţi, având în vedere că Sanctuarul este închis pentru public începând de marţea trecută.
Proiecţia specială a drapelelor naţionale asupra acestei statui de beton, cu înălţimea de 30 de metri şi care îl prezintă pe Hristos cu braţele deschise, a avut loc după ce cardinalul de Rio de Janeiro a pronunţat rugăciunea Tatăl nostru pentru toţi bolnavii de COVID-19 din întreaga lume.

Guvernul regional din Rio de Janeiro a anunţat, luni, închiderea tuturor atracţiilor turistice din oraş pentru a evita ca adunările de oameni să răspândească virusul care transmite COVID-19, relatează EFE, citată de Agerpres.
Preşedintele brazilian, Jair Bolsonaro, a dispus, de asemenea, închiderea tuturor parcurilor naţionale din ţară, inclusiv Parque Nacional de Tijuca, ce cuprinde cea mai mare pădure urbană din lume şi piscul montan Corcovado.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton