Cine este Geta, mama lui Culiță Sterp. De ce s-a despărțit de tatăl copiilor

 Cruceru Cristina
.

Cine este Geta, mama lui Culiță Sterp. Femeia are patru copii, doi băieți și două fete: pe Culiță și Iancu, Ileana și Geta. Mama Geta, așa cum este cunoscută și de public, este o fire foarte sinceră, amuzantă, căreia îi place să spună lucrurilor pe nume, atunci când are ocazia. Iată cu ce se ocupă mama Geta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI

Cine este Geta, mama lui Culiță Sterp. Mama Geta, așa cum este cunoscută pe internet, a ajuns să fie foarte apreciată și urmărită, în mediul online, datorită faptului că cei doi fii ai ei sunt celebri în showbiz. Culiță Sterp este foarte cunoscut, pe plan muzical, iar Iancu a intrat în atenția publicului după ce a apărut la Puterea Dragostei.

Mama-Geta1-2Mama-Geta1-2

Cine este Geta, mama lui Culiță Sterp. Ulterior, mama Geta a început să fie din ce în ce mai activă pe internet. Și-a făcut cont de Instagram și de TikTok, a început să fie prezentă în videoclipurile și vlogurile copiilor ei. Prin aceste lucruri, femeia a demonstrat că este modestă și onestă, fapt pentru care mulți oameni o urmăresc și o apreciază.

Citește și: Cum a reacționat mama Geta, după ce Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit: „Nu știam că s-au dus în Turcia, să o ceară'

Citește și: Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp. Este căsătorită și are o fetiță

Citește și: Ucraina nu va organiza Eurovision în 2023. De cine ar putea fi găzduit concursul: „Gazda care va fi aleasă…'

Citește și: Alex Dima de la PRO TV a devenit tată de băiat: „O minune de copil a venit pe lume'

Cine este Geta, mama lui Culiță Sterp

Cine este Geta, mama lui Culiță Sterp. Mama Geta se ocupă de afacerea familiei, unde magazin pe care-l au și unde ea vinde marfa. De altfel, aceștia au și o fermă de animale, de care se ocupă în mare parte Geta, fiica cea mică a mamei Geta. Acestea sunt foarte modeste, oneste, simple și nu bagă în seamă vorbele răutăcioșilor de pe internet. Asta pentru că pe lângă mesajele frumoase pe care Mama Geta le primește, se mai găsește câte un răutăcios, care să-i trimită un mesaj sau comentariu urât. După cum spunea, la un moment dat, mama fraților Sterp, pe TikTok mai primește comentarii răutăcioase. În rest, oamenii o apreciază și o iubesc tare mult pentru ceea ce este ca persoană.

Mama Geta este despărțită de tatăl copiilor ei. Cei doi nu-și vorbesc de ani buni, de când bărbatul ar fi plecat de acasă și ar fi lăsat-o cu cei patru copii. Acesta s-ar fi recăsătorit cu o altă femeie între timp. Mama Geta susținea că nu-l va ierta pentru greșelile pe care fostul ei partener i le-a făcut de-a lungul anilor.

Ce spunea Mama Geta despre fostul soț

Mama Geta spunea, acum multă vreme, că poate ar putea să-l ierte pe fostul ei soț, doar de dragul copiilor. Totuși, aceasta suține că bărbatul avea o singură patimă: nu a alcoolului, nu a fumatului, ci a femeilor.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune‘, spunea, pentru impact.ro, mama fraţilor Sterp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton