Cine este Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă. La ce emisiune a mai participat

 Mirea Roxana
.

Cine este Cristi Pulhac de la Splash Vedete la apă. Cristi Pulhac este unul dintre cei 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă, care este pregătit să înfrunte provocările din show-ul de la Antena 1. Acesta este fost jucător de fotbal profesionit. De asemenea, Cristi Pulhac a mai participat și la Exatlon, făcând parte din echipa Faimoșilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă. Cei 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă sunt artiști și sportivi, care au început deja antrenamentele la bazinul olimpic din Bacău și care fac tot posibilul să fie în formă. Cu toții sunt gata să facă față provocărilor din cadrul emisiunii difuzate de Antena 1.

73342903_441434399826237_2287805233197219840_n73342903_441434399826237_2287805233197219840_n

Unul dintre acești 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă este Cristi Pulhac, fost fotbalist profesionist de la Dinamo și fost concurent de la Exatlon. Sportivul are 37 de ani și este gata să înfrunte orice obstacol îi apare în cale în cadrul emisiunii.

Citește și: Cine este Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă.Drama trăită în copilărie

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă':„Au apărut vânătăile'

Citește și: Mario Fresh, primele declarații despre Splash! Vedete la apă:„Aproape nimic nu îmi iese'

Citește și: Ce spune Cătălin Botezatu despre Tibi Clenci, noul jurat Bravo, ai stil!„Să taie în carne vie!'

Cine este Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă

Cine este Cristi Pulhac de la Splash Vedete la apă. Cristi Pulhac, care este unul dintre concurenții de la Splash! Vedete la apă, s-a retras din cariera de fotbalist profesionist după ce pe parcursul carierei a evoluat la echipe precum Academica Clinceni, Aris Limassol, Petrolul, Zawisza, FK Qabala, Dinamo, Hercules, Sportul Studențesc și FC Câmpina.

În plus, Cristi Pulhac s-a bucurat și de o mai mare popularitate după ce a participat la Exatlon, emisiune difuzată de Kanal D. Acesta a făcut parte din echipa Faimoșilor și a ajuns foarte departe în competiția care avea loc în Republica Dominicană.

În plus, nici pe plan sentimental nu stă deloc rău. Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Raluca. Aceasta i-a devenit soție în anul 2015.

Cristi Pulhac de la Splash Vedete la apă, despre soția lui

Cine este Cristi Pulhac de la Splash Vedete la apă. Pe lângă o carieră strălucită în fotbal, Cristi Pulhac trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Raluca. Cei doi sunt împreună de 11 ani, dar se iubesc ca în prima zi. Fostul fotbalist de la Dinamo și aleasa inimii lui s-au cunoscut într-o parcare și a fost dragoste la prima vedere.

Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea împresia (…) Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. (…) Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană', a spus Cristi Pulhac, concurent la Splash! Vedete la apă, la Antena Stars, anul trecut.

Care sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă

Pe lângă Cristi Pulhac, la Splash! Vedete la apă, mai praticipă și Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, în fiecare vineri și sâmbătă.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt jurații emisiunii care va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton