Cine este Crina Abrudan de la ”Splash, vedete la apă”. Tot ce nu știi despre ea

 Stamen Diana
.

Cine este Crina Abrudan de la 'Splash, vedete la apă'? Vedeta a semnat din nou contractul cu Antena 1 și de data aceasta a spus da unei mari provocări. Crina Abrudan are o poveste interesantă, iar noi vă spunem tot ce nu știați despre ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Crina Abrudan de la 'Splash, vedete la apă' a debutat în presă la un post radio, unde a lucrat ca reporter de teren. Vedeta a prezentat știrile sportive la Antena 1, unde s-a făcut și remarcată. În anul 2013, Crina Abrudan și-a dat demisia de la Antena 1 și s-a dedicat antreprenoriatului.

Crina-Abrudan-splash-2Crina-Abrudan-splash-2

Afacerile vedetei au fost afectate de pandemie și a fost nevoită să-și închidă un loc de joacă pentru copii situat într-un cartier rezidențial.

Acum, Crina Abrudan a semnat din nou contractul cu Antena 1 și participă la emisiunea 'Splash, vedete la apă'. Fosta prezentatoare TV este foarte încântată de proiectul în care este implicată în prezent.

Citește și: Cum arată Crina Abrudan la șapte ani după ce a renunțat la televiziune. Și-a mărit buzele, are un corp perfect, și a atras toate privirile într-un club select, din Mamaia!

Citește și: Crina Abrudan, despre tensiunile din căsnicia de 13 ani cu Gabi Popescu: „Sunt foarte vulcanică”

Citește și: Cum se comportă Cătălin Moroșanu în rol de tată și cum se înțelege cu Natalis: „Sunt mai autoritar'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr.Pink. Ce plănuia să facă împreună cu Irinel, înainte să divorțeze

Cine este Crina Abrudan de la 'Splash, vedete la apă'

Vedeta formează un cuplu de mai bine de 13 ani cu fostul fotbalist Gabi Popescu. Cei doi s-au căsătorit în 2017, după 9 ani de relație. Naşi le-au fost Luminiţa şi Cosmin Olăroiu.

'Am patru nume acum. Ioana Crina Abrudan Popescu. Ne-a cununat Gabi Firea, în calitate de primar al Capitalei. Nu sunt însărcinată. După nuntă cred că am nevoie de o săptămână să dorm. (…) Rochia de la cununie am ales-o ieri. De la Tel Aviv am cumpărat rochia de mireasa, care este tip sirenă”, spunea Crina, fericită în ziua marelui eveniment.

Crina Abrudan de la 'Splash, vedete la apă' s-a despărțit de mai multe ori de soțul ei, Gabi Popescu, însă nu au putut să stea foarte mult unul fără altul.

Vedeta și fostul fotbalist s-au cunoscut în anul 2008, iar de atunci au rămas împreună. „Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs', a spus Crina Abrudan,

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton