Chrissy Teigen, de nerecunoscut. Ce i s-a întâmplat soției lui John Legend: "Nu e vorba de o operație eșuată"

 Cica Cristina
.

Ultima apariție a lui Chrissy Teigen a fost șocantă și a luat prin surprindere pe toată lumea. Transformarea sa i-a făcut pe mulți să considere că ar fi vorba despre o operație eșuată, însă modelul a lămurit că nu ar fi vorba despre acest lucru. Ce i s-a întâmplat, de fapt, soției lui John Legend.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Chrissy Teigen și-a luat prin surprindere fanii cu ultima apariție. Soția lui John Legend a postat mai multe fotografii cu buzele foarte mari, inflamate, de parcă ar fi avut o vizită la medicul estetician. De altfel, mulți au crezut că vedeta ar fi exagerat la ultima intervenție.

Chrissy-Teigen-1Chrissy-Teigen-1

Chrissy Teigen, apariție șocantă din cauza unei alergii

Totuși, în spatele apariției sale șocante s-ar ascunde o altă explicație. Nu ar fi vorba despre o încercare eșuată de a-și mări buzele, ci despre o reacție alergică la un pesticid.

Arată grozav! Nu este vorba despre o umplere eșuată, vă spun!! Nu mă interesează ce credeți! S-a întâmplat după ce am mușcat o coajă de portocală cam suspectă. Poate este de la pesticide? Arăt ca o păpușă proaspăt despachetată', a transmis ea pe rețelele de socializare.

Internauții s-au împărțit în două tabere. Unii au acuzat-o că ar fi apelat la intervenții estetice, iar rezultatul nu ar fi fost pe măsura așteptărilor. Alții au liniștit-o precizând că ar fi vorba despre o dermatită generatp de cojile fructelor stropite cu pesticide. Ecistă tratament și nu ar trebui să-și facă probleme de alte reacții mai grave, i-au transmis o parte dintre fani.

Citește și: Ce ascunde Chrissy Teigen… Modelul a recunoscut apelează la Photoshop!

Citește și: Întrebarea cu care Cristina Șișcanu a supărat-o pe Chrissy Teigen, soția lui John Legend.Fanii modelului au sărit ca arși!

Citește și: Larisa Drăgulescu se căsătorește! Când are loc nunta:„Sper să fie a doua și ultima'

Citește și: Marius Elisei, despre divorțul de Oana Roman:„Fetița știe că suntem certați, nu divorțați'. Ce se întâmplă cu afacerea cuplului

Chrissy Teigen a pierdut al treilea copil

Al treilea copil al lui John Legend și a lui Chrissy Teigen a murit la naștere. Părinții au trăit cea mai mare durere posibilă și, în ciuda eforturilor depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic. Micuțul ar fi urmat să primească numele Jack.

„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient. 

Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. 

Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi', au transmis ei la acel moment.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton