Horoscopul lunii aprilie. Zodiile cărora le merge cel mai bine

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii aprilie vine cu schimbări interesante pentru multe zodii. Iată ce prezic astrele și la ce trebuie să fie atenți nativii în perioada următoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop aprilie – BERBEC

Aprilie este o lună a regăsirii pentru voi, o perioadă în care vă dați seama ce vreți de la viață, de la voi și de la ceilalți. Sunteți mai determinați ca niciodată să duceți la îndeplinire planuri vechi, dorințe ascunse și chiar să începeți o relație amoroasă cu o persoană pe care o iubiți în secret

Horoscop aprilie – TAUR

În această lună vă merge excelent și la locul de muncă, dar și în zona finanțelor și, mai ales, pe plan amoros. Pare că s-au risipit toate ghinioanele din ultimele luni și a venit, în sfârșit, momentul să luați o gură de aer și să vă relaxați!

Horoscop aprilie – GEMENI

Stați cam prost cu nervii în aprilie și, dacă nu vă controlați foarte bine reacțiile, riscați să faceți din țânțar armăsar și să vă certați cu toată lumea din jur, din te-miri-ce nimicuri. Nu doar conflictele de moment sunt problema, ci și nemulțumiri din trecut.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Horoscop aprilie – RAC

Aprilie este o lună plină de energie pentru voi și aveți senzația că puteți muta munții din loc, dar liniștiți-vă o clipă! Din dorința de a face totul deodată, riscați să nu faceți nimic sau totul să vă iasă prost. Relaxați-vă, și mâine e o zi!

Horoscop aprilie – LEU

Urmează schimbări pentru voi, dar nu unele care să vă sperie, ci dimpotrivă! Apare alt loc de muncă, se rupe definitiv relația care nu mai merge de ceva vreme sau vă schimbați coafura. Cert este că vă așteaptă o lună interesantă!

Horoscop aprilie – FECIOARĂ

Luna Îndrăgostiților pare că este aprilie pentru voi. Vă îndrăgostiți, dar și stârniți pasiuni pe unde vă duceți, iar dacă acasă nu sunteți fericite, nu este exclus să cădeți pradă ispitei. Aveți, totuși, grijă să nu fiți prinse sau rupeți voi relația în care nu vă mai regăsiți!

Horoscop aprilie – BALANȚĂ

Simțiți nevoia mai mult ca niciodată să petreceți timp cu familia, să le oferiți nu doar cadouri materiale, ci și din timpul vostru prețios. Vă reîncărcați bateriile în mijlocul celor dragi și veți fi, la rândul vostru, o companie minunată pentru ei!

Horoscop aprilie – SCORPION

Dacă până acum doar v-ați gândit să vă (re)apucați de sport, să optați pentru terapii de relaxare sau să vă schimbați stilul alimentar, este momentul să treceți de la dorință la faptă. Astrele vă creează un context tensionat în aprilie și este indicat să echilibrați situația!

Horoscop aprilie – SĂGETĂTOR

În luna aprilie simțiți o dorință puternică de a întări legăturile cu familia și prietenii, dar mai ales cu partenerul. O idee foarte bună ar fi să planificați o excursie în natură, o drumeție la munte sau un picnic la iarbă verde. Vă veți simți excelent împreună!

Horoscop aprilie- CAPRICORN

Ați muncit mult în ultima vreme și vi s-au terminat bateriile! Nu forțați dacă simțiți nevoia să vă relaxați o clipă și ascultați-vă corpul, pentru că vă dă toate semnele. Puneți frână unor situații care vă consumă energia, nu ajutați pe nimeni dacă veți claca.

Horoscop aprilie- VĂRSĂTOR

Știți mărirea aia de salariu la care sperați parcă dintotdeauna? Ei bine, i-a venit, în sfârșit, rândul! În aprilie, când vă așteptați mai puțin la recompense, șeful vă va face o surpriză. Asta vă va impulsiona să munciți și mai mult. Atenție, nu vă suprasolicitați!

Horoscop aprilie- PEȘTI

Peștii vor părea oameni diferiți datorită influenței lui Mercur. Comunicați mult mai bine cu familia, colegii de serviciu sau partenerul de viață, dar apare și tentația de a-i manipula pe ceilalți. Nu e indicat să faceți asta, fiindcă veți ajunge într-o lumină proastă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton