Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani: "Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

A debutat în televiziune în urmă cu 8 ani, însă ne-a mărturisit că a avut emoții la acel moment. Nici nu a crezut când i s-a spus că este căutat de o televiziune, însă nu doar că s-a dovedit a fi adevărat, dar chef Sorin Bontea s-a descurcat de minune pe micul ecran. Are carismă și talent, devenind un chef extrem de îndrăgit. Iată cum a debutat Sorin Bontea în televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut opt ani de atunci, dar sunt sigură că îți amintești și acum. Cum a fost debutul în televiziune? Cât de mari au fost emoțiile? Ți-a rămas ceva întipărit în minte?

Îmi amintesc că eram la restaurant, pregăteam ceva pentru prânz și un coleg a venit să îmi spună că mă caută cineva de la o televiziune. Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace, că am treabă. S-a dovedit că era adevărat, chiar eram căutat. (râde) Am fost apoi la un casting, și de aici a început povestea. La început, aveam emoții foarte mari! Ne-au pus tot felul de semne prin platou pentru că nu știam cum să stăm corect și eram mai mult în spatele camerelor decât în fața lor. La început, când trebuia să le vorbesc concurenților, simțeam cum îmi tremură vocea, mă mai și bâlbâiam puțin…

Citește și: Cum se comportă chef Sorin Bontea în rol de tată și ce sfaturi are pentru copiii lui:”Copii mari, probleme mari” / EXCLUSIV

La TV am observat că se mai iscă anumite certuri și conflicte între voi. Cu toate acestea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu îți sunt prieteni! Spune-ne mai bine tu care este relația voastră când camerele se sting…

Ne mai certăm încă vreo 5-10 minute și după ce se oprește filmarea, ținem și supărarea, uneori chiar și o zi, după care ne trece. Asta e rețeta după care funcționăm.

Citește și: Cine este Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Pentru niciunul dintre voi începutul în carieră nu a fost ușor. Ai regretat vreun moment că ai ales acest drum, al bucătăriei? Ai face totul exact la fel dacă ar fi să o iei de la capăt?

Nu regret absolut nimic, a face toate lucrurile la fel! Niciun început nu este ușor indiferent de domeniu, dar tocmai aceste începuturi te ajută să îți dai seama de evoluția ta și te fac să apreciezi ce ai realizat. Începuturile grele îți aduc și satisfacții mai mari!

Sorin-Bontea-1-819×1024-1Sorin-Bontea-1-819×1024-1

Citește și: Ce frumoasă este fiica lui Sorin Bontea!Miruna a împlinit 18 ani și îi seamănă tot mai mult tatălui: „Sunt mândru”

Care sunt cele mai mari obstacole pe care le-ai avut de depășit pentru a ajunge în punctul de astăzi? Ce sacrificii ai făcut în numele pasiunii?

Bucătăria este un domeniu care te ține de multe ori departe de familie, mai ales în momentele festive. Sărbători, zile speciale, Revelioane… toate astea înseamnă mese întinse, mâncăruri alese, mâncăruri pe care le gătim noi, chefii. Cât timp am lucrat pe vas, mi-a fost greu fără soție, soției i-a fost greu fără mine, dar amândoi am înțeles că astea sunt sacrificiile ce trebuie făcute în numele meseriei

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton