Cum arată fiul Romaniței Iovan. Albert a împlinit 14 ani și seamănă leit cu tatăl lui, regretatul Adrian Iovan

 Lupescu Anca
.

Romanița Iovan și fiul ei sunt născuți în aceeași zi. Fiul ei a împlinit 14 ani, ocazie cu care au mers la o pistă de curse pentru a sărbătorit ca atare un asemenea moment important din viața lor. Băiatul regretatului Adrian Iovan seamănă leit cu tatăl său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au o relație apropiată, iar creatoarea de modă este foarte mândră de băiatul ei, mărturisind că o ajută cu treburile din casă. În plus, aceasta a declarat că Albert moștenește din caracterul și pasiunile tatălui său și că știe deja ce își dorește să facă atunci când va crește.

Fiul Romaniței Iovan a împlinit recent 14 ani, iar mama lui celebră se mândrește cât de mult a crescut băiatul. Unicul fiu al lui Adrian Iovan, mort în Apuseni, și-a întrecut mama în înălțime și are niște trăsături deosebite.

Citește și: Victoraș Micula, cercetat penal după ce s-a deghizat în polițist și a furat date secrete despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău.Momentan, milionarul este la dezintoxicare în Elveția!

Albert, fiul Romaniței Iovan și al regretatului pilot aviatic Adrian Iovan, și-a aniversat ziua de naștere în același timp cu creatoarea de modă. Romanița Iovan este tare mândră de adolescent, mai ales că băiatul este copia fidelă a lui Adrian Iovan.

Albert seamănă leit cu regretatul lui tată

unnamed-1unnamed-1

Într-un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea, Albert și-a adus aminte de tatăl lui celebru: ‘Sunt ambițios ca tata. 

Citește și: Giulia Nahmany face foamea la Ferma pentru că este vegetariană.Mihaela Rădulescu „a spălat’ răutatea Annei Lesko!

Albert Iovan este elev la ‘ British School of Bucharest și pratică mai multe sporturi, printre care și scrima, golful, înotul, surfingul, ciclismul și echitația.

Citește și: Anda Adam a fost eliminată de la Ferma. Primele declarații, după ce a pierdut duelul cu Elena Chiriac:’Am muncit mai mult decât toate fetele la un loc’

„L-am crescut independent, adică mi-am dorit să îi dau libertatea de mic. L-am trimis în prima tabără la trei ani și zece luni. Era cel mai mic de acolo din tabără. Și a repetat figura ani la rând. Deci în fiecare an pleacă în cel puțin o tabără. Am dorit ca în momentul în care a crescut mai mare și am putut să am discuții serioase cu el, orice ar vrea să facă sau orice gând are să mi-l comunice. Nu l-am bătut niciodată', povestea Romanița Iovan, într-o emisiune, despre modul în care și-a crescut fiul, potrivit click.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton