Cele mai frumoase ținute de la Oscar 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul de culoarea șampaniei

 Calin Maria Bianca
.

Cele mai frumoase ținute de la Oscar 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roșu. Ei bine, acesta este subiectul care stă în atenția tuturor azi. Nu mai este un secret faptul că, la fel ca de fiecarea dată, celebritățile s-au întrecut în ținute la decernarea Premiilor Oscar 2023. Evenimentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Los Angeles, la Dolby Theatre. Începând de la actrițe, cântărețe, fotomodele, toate au defilat pe covorul de culoarea șampaniei de data aceasta și nu roșu cum eram obișnuiți! Iată cele mai frumoase ținute de la Oscar 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Care au fost cele mai frumoase ținute de la Oscar 2023. Aceasta este întrebarea pe care toată lumea și-o pune cu privire la acest eveniment, după ce s-a aflat lista câștigătorilor. Jamie Lee Curtis, în vârstă de a 64 de ani, a câştigat premiul Oscar pentru rolul secundar în filmul „Everything Everywhere All at Once'. Aceasta a impresionat cu interpretarea sa, dar și cu ținuta surprinzătoare aleasă pentru noaptea galei.

whatsapp-image-2023-03-13-at-10.08.01-1whatsapp-image-2023-03-13-at-10.08.01-1

Actrița a îmbrăcat o rochie lungă și pe corp, strălucitoare, de culoare deschisă, creată de o casă de modă extrem de scumpă și renumită, Dolce & Gabbana. Bineînțeles, a fost atentă la fiecare detaliu, așa că și-a accesorizat ținuta doar cu o pereche de cercei și un inel. La eveniment, a fost însoțită de soțul ei, Christopher Guest, care nu s-a lăsat mai prejos.

Citește și: Covorul roșu dispare de la Premiile Oscar 2023: „Nu se va face vărsare de sânge”. Cu ce va fi înlocui

Citește și: Nominalizații la Oscar 2023 primesc cadouri de câte 140.000 de dolari. Ce obiecte și servicii extravagante sunt incluse pe listă

Citește și:  Cum se menține Ruby în formă și ce consumă zi de zi, deși îi face rău: 'Am pielea uscată din cauza asta. Spre rușinea mea, eu…'

Citește și: Cum se calculează prețul polițelor RCA după scumpire

Top 10 cele mai frumoase ținute de la Oscar 2023

  1. Regina Ramonda din Wakanda: Angela Bassett a îmbrăcat o rochie mov Moschino tip sirenă, asemănătare unei ținute regale, cu mâneci bufante și un colier strălucitor, care lua ochii tuturor.
  2. Michelle Yeoh a apărut pe covorul de culoarea șampaniei într-o rochie albă Dior Haute Couture, cu o serie de franjuri și numeroase pietre prețioase și strălucitoare prinse în ea. 
  3. Elizabeth Olsen a purtat o rochie strălucitoare, cu un decolteu adânc, încăcată cu franjuri și suprapunere transparentă la tiv. Bineînțeles, a asortat totul cu o pereche de cercei lungi și strălucitori.
  4. Cara Delevingne și-a făcut apariția într-o rochie roșie, extrem de voluminoasă Giambattista Valli Haute Couture, cu o fundă supradimensionată la umăr și cu fantă înaltă. Totuși, și cu o crăpătură adâncă ce-i lăsa la vedere picioarele de supermodel.
  5. Sandra Oh a ales o rochie în culoarea citricelor din colecția Giambattista Valli Haute Couture și bijuterii vintage de la Briony Raymond. NU s-a oprit aici cu accesoriile și și-a pus și un pandantiv Harry Winston cu un citrin de 77 de carate.

Lady Gaga, pe scenă la Oscar 2023 în jeanși și tricou

6. Și Lady Gaga a fost nominalizată la Premiilor Oscar 2023, pentru cea mai bună melodie. Noncondormistă, așa cum ne-a obișnuit, artista internațională a ales pentru faimosul eveniment o rochie dramatică cu mânecă lungă, cu talie scăzută. Totuși, nu aceasta a fost singura ei ținută. Atunci când și-a cântat piesa, Lady Gaga a urcat pe scenă îmbrăcată în tricou și jeanși și complet nemachiată. 

7. Actrița Danai Gurira a ales să își facă apariția la Oscar 2023 cu o rochie clasică neagră fără bretele. Bineînțeles, deși er clasică, avea numeroase detalii, precum margini brute, cu un updo structurat semnificativ, înconjurat de pietre prețioase. Și coafura ei a impresionat, potrivindu-se perfect cu ținuta.

8. Michelle Williams a purtat pe covorul roșu o rochie albă eterică de la Chanel cu detalii argintii și pelerină. A avut un machiaj simplu și a accesorizat totul cu un colier strălucitor de la Tiffany & Co.

9. Nicole Kidman, recunoscută ca fiind una dintre actrițele care alege cele mai bune ținute de pe covorul roşu, a purtat o rochie personalizată din paiete Giorgio Armani Privé, cu rozete supradimensionate pe umăr și șold. Totodată și cu o mega fantă și ceas Omega.

10. Actrița Jennifer Connelly a ales pentru Oscar 2023 o ținută Louis Vuitton neagră simplă, cu un decolteu inversat uimitor și mâneci căzute pe umăr.

Ei bine, potrivit  People acestea sunt 10 cele mai bune ținute de la Oscar 2023 purtate de către vedete. Totuși, pentru a vedea toate ținutele și a vă face propria părere, accesați galeria foto, unde am atașat peste 20 de ținute îmbrăcate seara trecută de către celebrități.

Sursă foto: People / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton